Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Tabasalu 2004 grupp osales 10.-16. juulil mainekal Helsinki Cupil

2004 piltTabasalu 2004 grupp osales 10.-16. juulil mainekal Helsinki Cupil. Tegemist oli selle grupi esimese välisturniiriga.

10. juulil kogunesid poisid sadamasse ja alustasid oma mõnusat seiklust. Laeval oli selge, et poistel on mõnus ärevus sees. Seda oli tunda igal sammul. Vastaskaldal ootas meid juba kohalik giid, kes hoolitses meie heaolu eest.

Seadsime end hubasesse koolimajja sisse. Õhtul vaatasime koolimaja treeningsaalis jalgpalli EM finaali. Saalis oli tõeline rahvuste plejaad. Kohal olid poisid Brasiiliast, Mehhikost, Tanzaaniast, Rootsist ning tuttavad pundid eestist Tammeka ja Tõrva.

Hommikul kohtusime oma esimeses mängus vanade tuttavate MPS pundiga. Olime nendega kohtunud nädal varem Pärnu Summercupil ja seal neist 1-0 parem olnud.

Seekord olime 4-0 paremad ja positiivne algus oli turnale tehtud. Larsi kübaratrikile mängus lisas ühe Carl Erik.

Pinged maas asusime uurima oma järgmise vastase kohta infot.

Kopse/Vihreät oli tugev punt. Tasavägises mängus suutsime oma paremuse maksma panna seisuga 3-1 (väravad Markus ,Carl Erik ja Anri).

Alagrupi kolmas vastane oli FC Viikingit. Paraku nad väga tugevat vastupanu meile ei osutanud ja tulemusega 7-0 lõpetasime oma raske päeva. Õhtusel koosolekul oli tunda ärevust ja elevust, kes saab edasi ja kas ka meie sekkume esikoha heitlusse.

Alagrupi neljas vastane oli hoopis teisest puust, kui eelnevad vastased. Vajasime korralikku plaani nende vastu mängimiseks. FC Wild/ Sinine oli seni vaid võite tunnistanud. Meie plaan, rünnata neid kontrarünnakutega, tõi meile peale kohmetut algust ka edu. Kui mängitud oli 2 minutit asusid vastased juhtima 1-0. Olime korraliku surve all aga kannatasime ära ja II poolajal lõi Lars kontrarünnakust 1-1. Vastaste treeneri suust tuli esimene kompliment. “Perkele nehän osaa hyökata ” 🙂

Viik mängust oli meile võidu hinnaga ja nüüd oli jäänud alagrupi viimane vastane Kylf/Keltainen, kelle alistasime dramaatilises mängus 2-1. Olime teinud midagi, mis tundus enne turnat äärmiselt keeruline ja võimatu.

Koht A-finaalides oli kindlustatud.

Järgmisel hommikul startisime Käpyla platsidele kus vastaseks tugev VJS/2. Paraku meil nende vastu enam šansse ei olnud ja lõpetasime turna 0-4 kaotusega .

Poisid said turniirilt palju kogemusi ja mõnusa elamuse, mis jääb meelde pikaks ajaks. Positiivse elamusega kaasnes ka tubli kogus enesekindlust.

Treenerina jäin turniiriga rahule ja eriti meeldis poiste proffessionaalne suhtumine turniiri vältel.

Korralduslikult poolelt vaid kiidusõnad. Oli tunda, et hoolitakse kõikidest osavõtvatest puntidest ja allahindlust ei tehtud sellega grammigi. Kindlasti plaanime ka järgmisel aastal osaleda.

Aitäh poistega kaasas olnud lapsevanematele.

Treener Kent.

Facebooki kommentaarid