Üks sats, üks süda
JK TABASALU

JK Tabasalu treeningud Harku valla lasteaedades

JK Tabasalu korraldab jalgpallitreeninguid sellel aastal juba neljas Harku valla lasteaias: Alasniidu, Teelahkme, Pangapealse ja sellest aastast ka Tibutare lasteaias.

Treeningud hakkavad toimuma 1x nädalas. Täpsed päevad ja kellaajad saame paika lasteaia juhtkondadega septembri alguseks.

Trennidest on oodatud osa võtma kõik suurema ja väiksema huviga poisid ja tüdrukud. Peale esimest trenni saavad lapsed otsustada, kas neile meeldib jalgpall, kas neile meeldib treener ja kas nad soovivad hakata käima edaspidi JK Tabasalu jalgpalli- ja mängutrennis.

Treeningtasu on 10 eurot kuus. Trennid toimuvad september 2017 – mai 2018.

 

Palume lapsed eelregistreerida JK Tabasalu treeningutesse lasteaedade rühmadesse pandud registreerimislehtedel või täita avaldus siin lingil . Kui laps soovib lisaks lasteaias toimuvatele trennidele osaleda ka Tabasalu kunstmuruväljakul toimuvates trennides, siis andke sellest meile teada ja paneme lapse sinna kirja.

 

Lasteaia vanuses lastel on kõige olulisem mängurõõm ja tegevustest rõõmu tundmine. Nad tahavad oma sõpradega koos olla. Vastavalt sellele spetsiifikale on üles ehitatud ka treeningud.

Iga treeningutega liitunud lapsele on klubi poolt sinine treeningsärk.

Lasteaiad oleme varustanud jalgapallidega. Palle kasutame treeningutes ja need on kasutatavad ka õpetajatel muudel aegadel.

Koostööna võimaldame lasteaedadel kasutada oma üritusteks tasuta jalgpalliklubi helitehnikat, telki ja laudu-toole.

 

Kohtume lastega trennides!

Lisainfo indrek@tabasalujk.ee või 5208074

 

 

Jalgpalliklubi Tabasalu on Harku valla koduklubi, mille eesmärgiks on pakkuda läbi kvaliteetse teenuse meie noortele poistele ja tüdrukutele jalgpallialast haridust.

Jalgpalliklubi ühendab kogukonda, innustab kõiki olema pühendunud ja arvestama oma kaaslastega!

 

KLUBI – Tabasalu – üks sats, üks süda!

Jalgpalliklubi asutati 2013. aastal lastevanemate poolt, mis sisuliselt jätkas eelnevad 10 aastat Tabasalu Palliklubi poolt tehtut. Klubi asutamisega viidi organisatsiooni juhtimine, treeningud ja arendustöö täiesti uuele tasemele. Tänaseks treenib klubis üle 400 lapse.

Klubi juhatuses on kolm fanaatikutest lapsevanemat. Sportliku poole eest vastutab jalgpalliringkondades väga hästi teada-tuntud UEFA B kategooria treener Risto Sarapik. Riho Saksus ja Indrek Anepaio on lapsevanemad, kellele läheb korda jalgpall, kogukonna tunne ja laste arengukeskkond.

 

SAAVUTUSED

JK Tabasalu võistkonnad on hinnatud vastased igal Eestis korraldataval turniiril. Mitmed vanusegrupid on oma vanusegrupi parimate seas ning konkureeritakse suurte klubide valitud mängijatega. Meie poisid ja tüdrukud mängivad Eesti noortekoondistes.

Oleme oodatud võistkonnad nii Eesti suurematel rahvusvahelistel turniiridel ja Skandinaavia tugevamatel turniiridel. Võsitkonnad on hulgaliselt poodiumikohti saanud.

Klubi korraldab mitmeid turniire – igasuvine Rademari Jalgpallifestival, Homeyard Cup, Fenster Cup, Talvine turniiride sari ja lastelaagrid meie valla eri vanuses lastele ( koolivaheaja- ja suvised linnalaagrid). Kevadel korraldasime vallarahvale kogukonda ühendava Kevadpeo ja sügiseks planeerime perematka.

Meile läheb korda nii meie laste kui meie laste eakaaslaste areng Eestis. Teeme tihedat koostööd maailma ühe tugevaima Amsterdam Ajaxi noorteakadeemia treeneritega. Koostööd korraldame treenerite koolitusi ja lastele laagreid.

2016 ja 2017 kevadel korraldasime avatud Kevadpeo kogu valla rahvale.

 

ARENGUVISIOON JA EESMÄRGID

Meie suur eesmärk on viia Tabasalu JK Eesti meistriks 2025. Arendame klubi, koolitame treenereid, arendame kogukonda. Koostöö teiste valla organisatsioonidega. Teeme igast mängust lastele meeldejääva sündmuse. Loome suhteid toetajatega. Arendame infrastruktuuri jne.

 

JK Tabasalu – ÜKS SATS, ÜKS SÜDA!

 

Facebooki kommentaarid