Üks sats, üks süda
JK TABASALU

JK Tabasalu 2009 poisid tõid Rapla JK Saalikarikalt võidu koju!

Veebruari esimesel nädalavahetusel osalesid klubi noored, 2009.a. sündinud jalgpallurid, Raplamaa Jalgpallikooli poolt korraldataval võistlusel.

Päeva alustasid B-turniiril 2009 valged, kes saavutasid tihedas konkurentsis 7. koha. Poisid olid tublid ja võistlesid vapralt.

Pealelõunal algas A-turniir, kus võistlustulle astus 2009 sinine meeskond.

Alagrupis alistati raskusteta JK Augur ning Läänemaa JK. Alagrupi viimane mäng Rakvere Tarvasega pakkus enam põnevust, sest hetkeline väsimus ja võitude järel valvsuse kaotamine maksid kurjasti kätte, ning mängu lõppskooriks jäi kaotus Tarvasele 0:1.

Playoffidesse mindi alagrupi teisena ning vastaseks A alagrupi võimas liider Rapla JK. Olles riietusruumis kaotuse järel saanud treeneri põhjaliku motivatsioonikõne osaliseks, olid poisid taas leidnud endas õige mängurütmi ning Raplaga peeti maha korralik jalgpallilahing. Põnevust jätkus kuni mängu lõpuminutiteni, kui meie võistkonna sünnipäevalaps Joonatan lõi võiduvärava ja kindlustas oma võistkonnale pääsu finaali.

Saatuse tahtel mindi FINAALIS taas kokku Rakvere Tarvasega, kuid olles võidukarikale nii lähedal, ei jätnud poisid midagi juhuse hooleks. Rünne töötas laitmatult ning kaitse seisis kindlalt, lõppskooriks 4:0 ning magus revanš alagrupi kaotuse eest oli võetud.

Seekordne võidukarikas toodi Tabasallu ning lisaks teenis turniiri parima väravavahi auhinna meie väravalukk Tristan.

Suur kiitus meie tublidele jalkapoistele ning tänud treener Andrusele!

Samuti suured tänud Raplamaa Jalgpallikooli perele, kes korraldasid taas heatasemelise ning suurepärase õhustikuga turniiri!

 

 

Facebooki kommentaarid