Üks sats, üks süda
JK TABASALU

2002 poiste suvi ja EMV hooaja seis

2002 treeningrühmal nagu ka kõigil teistel Tabasalu Jalgpalliklubi poistel ja tüdrukutel algas suvine hooaeg suvepealinnas Pärnus Summer Cup’ga. Alagrupis võideti kõik  mängud ning samuti tuli võit ka poolfinaalis. Finaalis kohtusid poisid Tartu JK Tammeka poistega, kus mänguaeg lõppes seisuga 0:0, kuid kahjuks penaltitega tuli kaotus ( 4-5), mis tagas poistele II koha Pärnu Summer Cup’il.

Suvi jätkus tegusalt ja väga hea kogemusega kutsetega turniiril  Ventspilsis. Iga aastane poiste poolt oodatud sündmus, suvine laager, toimus juba traditsioone jälgides Põlvamaal, Tilsis.

Selle aastane projekt U17  II Eliitliigas Keila/Tabasalu ühendmeeskond lõpetas kevadringi edukalt liidripositsiooni säilitades.

Augustikuus  kaotasime oma esimese mängu peale puhkust kodus tulemusega 3-4  teisel kohal oleva Infoneti vastu. Septembris on ootamas ees juba palju rohkem mänge, kus proovime liidrikoha tagasi võita ja seda liigahooaja lõpuni säilitada. Kindlasti on antud projekt end õigustanud, igal mängul on kohal 10-11 Tabasalu poissi ja  algkooseisus 6-7 poissi.  Mängupilt on iga mängu järel järjest parem ning tulemused on oodatust kõrgemad.

U16 liigas paraku nii edukalt meie poistel see aasta ei lähe. On palju mänge olnud kus oleme domineerinud, kuid õnn ei ole olnud meie poolt. Sügisringis on olnud juba nii võite kui ka kaotusi. Liidri JK Tallinna Kalevi vastu toimus väga tubli mäng meie poiste poolt, kus kindlasti mäng oli Tabasalu poiste käes, kuid mängu esimesel veerandil õnnestus vastasel värav lüüa ning mäng lõppes 0-1 kaotusega.  Oluline, et kõik poisid saaksid palliplatsile ning positiivselt meelestatuna jätkame oma mänge ja püüame järgmised võidud koju tuua.

Facebooki kommentaarid