Üks sats, üks süda
JK TABASALU

2006 grupi suvi

2006 suvi möödus meeleolukalt.

Juuni lõpus võtsime osa Summer Cupist. Märkimisväärset tulemust küll ei saavutanud, kuid poisid said kuhjaga positiivseid elamusi. Kolm ööd  elati koolimajas, mis Summer Cupi ajal on JK Tabasalu staap. See on omamoodi pull kogemus.

Päev peale Summer Cup-i kogunesime ühes Tabasalu hoovis, et grilli ja chilli saatel meistrikate kevadring ametlikult lõppenuks kuulutada.

Juulis oli ette nähtud treeningutest väike puhkus. Väga ruttu sai selgeks, et meie trennipisikuga nakatunud poisid vaba aega hinnata ei oska. Ei jäänudki muud üle, kui lapsevanemal dressid selga visata ja platsile minna. Entusiastlik lapsevanem väsitas poisid korralikult ära ja pani nad oma treenerit veel rohkem hindama.

Juuli lõpus saabus aeg Muhu laagrisse sõita. Kuus päeva kadakate vahel, õhtuste tondijuttude ja öiste kollitamistega- nagu üks korralik laager olema peab 🙂 Siinkohal täname Rene Buschi, kes laagrikompleksist  ühe majakese lapsevanematele eraldas, et nemadki laagritrallist ja  lõpupeost osa saaksid võtta.

Augustis osalesime Raplamaa Jalgpallifestivalil. Ei tea, kas poistele mõjus hästi laager või mängis rolli see, et viimasest võistlusest oli liiga palju aega möödas ja isu mängida oli meeletu, igaljuhul olid poisid täiesti pidurdamatud. Võitsime kõik turniiri mängud ja saavutasime esimese koha!

Suurepärane suvi!

 

EMV hooaeg.

U12 viimase mängu kaotasime Viljandi JK Tulevikule 1:4, sellele vaatamata saavutasime alagrupi tabelis kolmanda koha.
Pole paha ?
Aitäh kõigile pöidlahoidjatele ja kaasaelajatele!
Suur-suur aitäh kõige suurematele fännidele-vanematele! Teie toetus on hindamatu❤️
Hea töö, poisid ja treener Martin!???
Täname teid vägeva hooaja eest!

Facebooki kommentaarid