Üks sats, üks süda
JK TABASALU

JK Tabasalu alustas treeningutega lasteaialastele.

Alustasime treeningutega lasteaialastele pühapäeviti kell 17-18.00 Tabasalu ühisgümnaasiumi saalis. Esimene treening toimus 13. oktoobril. Poiste treeneriks on Hendrik Nurklik, kelle 1. klassi (2006 aasta) poiste rühmas treenib innuga juba 30 poissi.

JK Tabasalu on Harku valla esindusklubi, kus on peatreeneriks suurte kogemustega peatselt UEFA A kategooria litsentsi omandav jalgpallitreener Risto Sarapik, kes kureerib klubis õppemetoodikat.

Pühapäevane treening pakub poistele võimalust nädalavahetust täita ning annab võimaluse aktiivsetele papadele/mammadele osa saada laste treeningutest. Nii poisid kui vanemad leiavad klubiga liitudes uusi sõpru ja tuttavaid kellega koos aega veeta. Mõned meeleolukad pildid laste ja vanemate ühisüritustest siin.

Siin ka üks meeleolukas meeskonnavaimu peegeldav videoklipp neile, kes otsivad oma poistele ja tüdrukutele klubi, kus hakata palli mängima. Teisi lahedaid klippe meist leiab youtube.com/JKTabasalu2004

Treeningud toimuvad 1 kord nädalas ja treeningtasu on 7.- eurot kuus. Seejuures ei too see kaasa siduvaid lepinguid laste jaoks.

Täpsem info klubi juhilt Andro Kullerkupult jktabasalu@gmail.com (5019701) või treener Hendrik Nurklikult hendriknurklik@gmail.com (5288470)

JK Tabasalu kutsub puhapaeval trenn