Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Rademari jalgpallipäevad tõid Tabasallu jalgpalli mängima üle kahe ja poolesaja noorjalgpalluri.

Rademar - slider3_550Jalgpalliklubi Tabasalu korraldas Rademari jalgpallipäevade raames Tabasalus turniirid ‘99, ‘02, ‘03, ‘04 ja ‘05 aastal sündinud poistele. Turniiridel osalesid kokku 26 võistkonda, rohkem kui kakssada viiskümmend poissi üle Eesti. Tugevas konkurentsis jäi enamik võite koju.

Esimene turniir 1999 ja 2005 aasta poistele toimus 24. augustil Tabasalu päevade ajal. Turniiri kokkuvõtet saab lugeda siit ja tulemused siit.

jalka1

Teine Rademari jalgpallipäevade turniir 2002 aasta poistele toimus 8. septembril. Lisaks meie satsile osalesid turniiril JK Tallinna Kalevi, Pärnu JK ja JK Tammeka poisid. Tabasalu poisid võitsid finaalis JK Tallinna Kalevi poisse ja jätsid turniirivõidu koju.

Turniiri tulemused, väravalööjate ja väravasöötude andjate infofaili saab allalaadida siit.

jalka2

Kolmas Rademari jalgpallipäevade turniir 2004 poistele toimus 5. oktoobril. Lisaks kahele Tabasalu meeskonnale olid kohal kaks meeskonda Sparta klubist, JK Raplamaa ja Lõuna-Läänema JK. 2004 poistel ei õnnestunud võitu koju jätta ning Sparta l järel astuti poodiumi teisele astmele.

Turniiri tulemused, väravalööjate ja väravasöötude andjate infofaili saab allalaadida siit.

 

Neljas Rademari jalgpallipäevade turniir 2003 aastal sündinud poistele toimus 13. oktoobril, kus osalesid Nõmme United, Strommi, Nõmme Kalju ja Keila JK meeskonnad.

Turniiri tulemused, väravalööjate ja väravasöötude andjate infofaili saab allalaadida siit.

 

Igal turniiripäeval on korraldatud poistele vahepalaks Rademari jalgpallitehnilisi võistlusi nii erinevates täpsuslöökides, žonglöörimises kui ka palli vedamises. Meie korraldatud võistluste tulemused on alati olnud kohe internetis kättesaadavad kõigile fännidele ja kaasaelajatele Eestis ja välismaal. Lisaks tavapärasele mängutulemuste kajastamisele oleme ära märkinud ka väravalööjad ja väravasöötude andjad.

 

Tänu Osvaldi kohvikule on kõik poisid saanud alati kõhud täis ja tänu toetajatele on auhinnalaud olnud poisse motiveeriv. Lisaks parimatele meeskondadele on tähelepanu saanud nii parimad mängijad, parimad väravavahid, turniiri unistuste meeskonnad kui jalgpallimängude võitjad.

 

Turniiridel on käinud auhindu üle andmas Tabasalust pärit ja šotimaal FC Motherwellis mängiv Henri Anier ning tema Taani kõrgliigas Odenses mänginud vend Hannes Anier kui Eesti koondise peatreener Tarmo Rüütli.

 

Kõigilt meeskondadelt, kes on käinud võistlemas, on super positiivne tagasiside nii võistlusele kui korraldusele. Enamik neist sooviksid ka järgmine kord osaleda Rademari jalgpallipäevadel Tabasalus.

 

Aitäh kõigile toetajatele ja vabatahtlikele, kes on aidanud meil super üritusi korraldada.

 

Siin valik pilte turniiridest.
Rademari jalgpallipäevade turniir 1999 ja 2005 aasta poistele.
Rademari jalgpallipäevade turniir 2002 aasta poistele.