Üks sats, üks süda
JK TABASALU

JK Tabasalu korraldab EJL ja Rimi suvelaagri Tabasalus 9.-13. juunil. Registreerumine 1. aprillist.

summercamp_950_2087192419Korraldame 9.-13. juunini esmakordselt EJL ja Rimi ühe suvelaagritest Tabasalus. Viie päeva sisse on mahutatud palju jalgpalli ja ekskursioonipäev, lisaks saab iga laps laagrivormi.

Laagris osalemise hind on 60.- eurot, mille sisse kuulub vorm, toit ja ekskursioonipäev.

Korraldajaklubi ei oma eelisõigust laagrikohtadele nii, et soovijatel palun olla valmis 1. aprillil kell 11.00 registreerimisavaldust täitma EJL kodulehel jalgpall.ee/summercamp.php .

 

JK Tabasalju poolne peakorraldaja on treener Kent Männik.

 

Siin Eesti Jalgpalliliidu pressiteade täies mahus.

 

EJLi ja Rimi suvelaagrite asukohad on paigas ning registreeruda saab alates naljapäevast. Sarnaselt eelmistele aastatele on lisandunud ka uusi laagrikohti.

Uued laagrid toimuvad Tallinnas Linnamäe Vene Lütseumi staadionil ja Nike Arenal, lisaks pole suvelaagrid varem jõudnud Tabasallu, Iisakusse, Toilasse ja Väätsale.

Laager toimub juba seitsmendat aastat järjest ning sel suvel toimub esimene neist 9.-13. juunini ning augustis on taas võimalik osa võtta 11.-15. augustini. Läinud aastal osales kokku 1540 last.

“Populaarsus on aasta-aastalt kasvanud ning arvatavasti tuleb ka sel aastal üle 1500 lapse,” ütles EJLi noorteprojektide juht Teet Allas.

Lisaks saavad läbi SEB Heategevusfondi toetuse Eesti asendus-ja turvakodude lapsed registreeruda laagritesse tasuta. Eelmisel aastal osales 63 asendus- ja turvakodu last. Rimi paneb neile laagrilastele, kes ei osale regulaarselt jalgpallitreeningutel, taas välja Rimi stipendiumid. 300-eurose toetuse saavad kolm last juunis ja kolm augustis. “Mul on hea meel, et teeme koostööd SEB Heategevusfondi ja Rimiga, sest on lapsi, kellel ei ole teistega sarnaseid võimalusi, kuid mul on väga hea meel, et nad saavad positiivse laagrielamuse,” ütles Allas.

Registreerimine laagritesse algab 1. aprillil jalgpalliliidu koduleheküljel. Ühes laagris osalemise hind on 60 eurot, mille hulka kuuluvad lisaks jalgpallivormile ka toit ja ekskursioonipäev. Kui laps soovib võtta osa laagrist nii juunis kui augustis, on teise laagri tasu 46 eurot. Täpsema info leiab jalgpalliliidu koduleheküljelt.

9.-13. juuni laagrid: Tallinna Kotka, Tallinna Kalevi, Tallinna Lasnamäe Ajaxi, Tallinna Linnamäe, Tallinna Nike Arena, Tallinna Sportland Arena (ainult tüdrukud 6-12a), Laagri, Keila, Tabasalu, Kiili, Kose, Koeru, Viljandi, Põlva, Tartu, Ülenurme (ainult tüdrukud 6-12a), Pärnu, Kihnu, Valga, Haapsalu, Vinni, Tamsalu, Võru, Iisaku, Toila, Väätsa, Ahtme, Narva, Kuressaare, Kärdla.