Üks sats, üks süda
JK TABASALU

JK Tabasalu 2002 poisid olid võidukad Tartus

Aprilli esimesel nädalavahetusel toimus Tartus Hillar Otto Memorial 2014 turniir. JK Tabasalu 2002 poisid võitsid oma vanuseklassi ning 2003 poisid saavutasid neljanda koha.

JK Tabasalu 2002 poisid kohtusid poolfinaalis tugeva FK Strela Pskov võistkonnaga, kes polnud turniiril veel kaotust ega viiki pidanud tunnistama ning polnud lasknud omale ühtegi väravat lüüa. Meie poisid aga ei kohkunud selle ees ning võtsid peale suhteliselt ühepoolset mängu kindla 3:1 võidu. Finaalis oli vastaseks JK Tammeka võistkond, millest peale pingelist mängu meie poisid 2:0 võiduga väljusid ja saavutasid auga välja teenitud võidu.

Samaaegselt kui aasta vanemad poisid oma vanuseklassis tegusid tegid ei jäänud meie 2003 poisid neile palju alla. Poolfinaalis kohtuti Valgevene klubi RCOP

BGU võistkonnaga. Peale dramaatilist mängu suutsid valgevenelased siiski võtta seisuga 3:2 oma ja meie poisid pidid võitlema pronks medalite eest. Kahjuks ei olnud pingeline pronksimäng meile samuti võidukas kui pidime tunnistama 3:1 Peterburgi Lokomotiivi paremust. Kokkuvõtlikult väga korralik neljas koht meie vutipoistele.

2002 vanuseklassis osales 14 ja 2003 vanuseklassis 16 võistkonda. Nagu eelnevatel aastatel oli ka sellel aastal osalejate nimekiri esinduslik. Esindatud olid nii Eesti, Soome, Läti, Leedu, Venemaa kui ka Valgevene võistkonnad, kelledest nimekaimad Peterburgi Lokomotiiv, FK Strela, FK Valmiera, FK Super Nova ja FK Minsk.

 

JK Tabasalu tänab korraldajaid hästi korraldatud turniiri eest.

Facebooki kommentaarid