Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Tabasalu Ühisgümnaasiumi poisid on Eesti parimad jalkapoisid

9. Mail kogunesid Valtu spordiväljakule Eesti koolide 1.-5. klasside parimad jalgpalli võistkonnad, et selgitada välja riigi parim jalgpallikool. Võistluste võitjaks tuli ülivõimsalt Tabasalu Ühisgümnaasium.

Turniiri alustasid maakondlikul tasemel 80 kooli, kelledest vaid parimad lunastasid endale pääsme Valtusse. Treeneri Risto Sarapiku ja kehalise kasvatuse õpetaja Lea Ilvese käe all alustasid poisid turniiri võimsalt. Oma alagrupis võideti kõik mängud väravatevahega 9:2 ning edeneti kindlalt finaalgruppi, kus tuli omakorda mängida veel nelja vastasega omavahel läbi. Finaalgrupis oldi vastamisi Tartu Kommertskooliga, Tartu Miina Härma Gümnaasiumiga, Audru Keskkooliga ja Saaremaa Gümnaasiumiga. Kui alagrupis oldi võimsad siis võiks öelda, et finaalgrupis oldi teiselt planeedilt. Kuigi Tartu Kommertskool oli ainus, kes suutis meie poistega sammu pidada, võideldes välja 0:0 viigi, võitsime ülejäänud mängud väravatevahega 16:0. Sellega kindlustati endale igati välja teenitud esimene koht.

Tabasalu Ühisgümnaasiumi kuldses võistkonnas mängisid Rihard Kristjan Kristel, Kaspar Veeväli, Andreas Tiits, Kristo Hussar, Sten Jakob Viidas, Kristjan Viira, Märten Subka, Kaspar Rõõmussaar, Alan Nahk ja Kristjan Stüff.

 

Koolidevahelise jalgpalliturniiri tulemused:

Tabasalu – Kohila 1-0
Tabasalu – Pühajärve 4-1
Tabasalu – Pärnu Sütevaka 3-1
Tabasalu – Elva 1-0

Finaalgrupis

Tabasalu – Tartu Kommertskool 0-0
Tabasalu – Tartu Miina Härma Gümn. 1-0
Tabasalu – Audru 7-0
Tabasalu – Saaremaa Gümn 8-0