Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Adidase FIFA jalgpalli MM-i unikaalne putsakollektsioon Rademaris

adidas_3

 

Ekslusiivselt Rademari Rocca al Mare ja Postimaja kauplustes saab tutvuda kurja kuulutava adidas Battle Back kollektsiooniga.

adidas Battle Pack kollektsioon koosneb viiest erinevast uuest jalatsist, mis on pärit adidase adizero™ f50, predator®, nitrocharge™, 11pro ja adizero™ f50 Messi kollektsioonidest.

Kõiki jalatseid ehib asümmeetriline ja väljakumurult selgelt eristuv mustvalge muster ning iga agressiivselt isikupärane jalats on töötatud välja uusimaid tehnoloogiaid kasutades. adidas Battle Packi kannavad FIFA jalgpalli MM-i ajal kõik adidase mängijad – alates Leo Messist ja Oscarist kuni Dani Alvesi ja Luis Suarezini välja.

Jalatsite mustvalged mustrid on inspireeritud pärismaalaste sõjamaalingutest ning iidse Mesopotaamia kuulsatest sillutisemustritest, mis on viidud täiuseni Copacabana rannapromenaadil. Iga erinev mustrilahendus tõstab ühest küljest esile iga jalatsi ainulaadseid omadusi, teisest küljest aga ka iga mängijatüübi omadusi, kes neid võidu poole pürgides kannavad: kiirus, vaprus, palli valitsemine, energia ning osavus.

Tundub põnev? Loe pikemalt ja vaata pilte Rademari blogist.

 

Zidane, Beckham, Bale ja Lucas Moura – poisid jäävad poisteks.

Facebooki kommentaarid