Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Täna algas EJL suvelaager Tabasalus

summercamp_950_2087192419

 

Täna algas EJL Tabasalu suvelaager, mis kestab 13. juunini. Laagris osaleb 46 last, enamik Harku vallast. EJL ja Rimi suvelaager toimub esmakordselt Tabasalus. Laagrisse registreerumine oli juba 1. aprillil ja kõik kohad müüdi välja 8 minutiga, mis on EJL andmetel kõigi aegade rekord. Tabasalus on jalgpallihullus 🙂

Laagri kava:

Laagri kava:

E 9.juuni 9.30-17.00 Tabasalu staadion

T 10.juuni – ekskursioonipäev kõigile suvelaagrite osalejatele (ca 1000 inimest) A .Le Coq Arenale (soe lõuna, mängud, enne Premium Liiga mängu võileib, mängu pilet-laagri hinna sees) ja FC Flora-Nõmme Kalju FC mängu vaatamine. Täpse info edastavad selle päeva kohta Teile laagri treenerid esmaspäeva õhtul. Tegevus lastele toimub ka vihmase ilma korral (pange lapsele kaasa kilejope) Kuigi lubab ilusat ilma, siis J parem karta, kui kahetseda.

K 11.juuni 9.30-17.00 Tabasalu staadion

N 12.juuni 9.30-17.00 Tabasalu staadion

R 13.juuni 9.30-13.00 Tabasalu staadion (toitlustamist reedel ei toimu) Autasustamine

 

EJL-i poolt tagatakse lapsele:

  • jalgpallivarustus, mis sisaldab lühikeste varrukatega ning mängija eesnimega
  • särki, lühikesi pükse ja kedrasid (valge/must/sinine)
  • soe lõunasöök+1,5l vesi ja 2 puuvilja iga päev va. reedel
  • ekskursiooni päev A. Le Coq Arenale – soe lõuna, mängupilet, jäätis
  • nimeline diplom, natuke magusat

Lapsel peaksid kaasas olema iga päev:

  • jalgpalli või muud treeningjalanõud, säärekaitsmed (kui võimalik)
  • treeningdress ja kilejope

 

RIMI jalgpalli stipendium

Lisaks on võimalus kandideerida kuuele (6) Rimi jalgpalli stipendiumile: stipendiaadid valib välja EJL ja Rimi loosi teel kõigi stipendiumi avalduste esitanute vahel, kelle laps veel ei osale regulaarsetel jalgpallitreeningutel.

Rimi sponsoreerib suvelaagrite laste osalemist jalgpalli treeningutes summas kolmsada (300) eurot lapse kohta, mis kantakse lapse eest valitud klubi arvele. Rimi jalgpalli stipendiumi konkursil osalemise avaldus on lisana kaasas.

Kolm RIMI stipendiumit loositakse 10.juuni ekskursioonipäeval

Kolm RIMI stipendiumit loositakse 12.augusti ekskursioonipäeval

Täiendav informatsioon: facebook/EJL ja Rimi-Jalgpalli-Suvelaagrid

või www.jalgpall.ee/suvelaagrid