Üks sats, üks süda
JK TABASALU

JK Tabasalu saavutused Pärnu Summer Cup 2014’l

Selle suve suurim rahvusvaheline noorte jalgpalliturniir Pärnu Summer Cup toimus 26.-29. juunil.

Jalgpalliklubist Tabasalu osalesid viie vanusegrupi võistkonnad poiste 2002, 2003, 2004 ja 2005 ning tüdrukute 1999-2000 võistkond. Lisaks osalesid kolm meie 99 aasta võistkonna poissi Levadia koosseisus.

 

2005 poiste tulemus – 17. koht, võideldi tublilt.

Paraku kaotati kõik 4 alagrupi mängu. Esimeses alagrupimängus kaotati Soomlaste TuNL Siniset’le 0:3, teises mängus Harju JK’le 0:3, kolmandas mängus Nõmme JK Kaljule 1:3 ja viimases alagrupi mängus Paikuse JK Vaprusele 1:4. Play-Off mängus võideti JK Vändra Vaprust 10:0. Turniiri viimases kohamängus võideti Soome Huutjärven Haukat võistkonda 3:1 ning saavutati 17. koht. Vanusegrupi võitis Pärnu SK Kalevi võistkond Soome VuNL Valkoiset võistkonna ees. Vanusegrupis osales 20 võistkonda.

Treener Riho Pilli kommentaar: “Kuna selline festival oli meie grupile esmakordne kogemus ja saime ilma emmede ja issideta hakkama, siis võib platsi välisega igati rahule jääda. Mänguliselt jäime aga tugevas alagrupis ilmselgelt hätta ja oma tegelikku taset me kahjuks seekord näidata ei suutnud. Analüüsime põhjuseid, teeme omad järeldused ja oleme peale puhkust tugevamad kui varem!

 

2004 poiste tulemus – 10. koht, tubli keskmine nagu eelmisel aastal.

Alagrupis võideti 2 ja kaotati 2 mängu. Esimeses mängus võideti Kohtla-Järve JK Järve poisse 5:1, teises kaotati Soomlaste Mussalon Vire poistele napilt 1:2, kolmandas kaotati samuti napilt Soome Leppävaaran Pallo 1 poistel 1:2 ning neljandas võideti Pärnu SK Kalevi poisse 5:0. Play-Off mängus võideti FC Flora Valge poisse 3:1. Kohamängus jäädi napilt alla Soome FC Kasiysi poistele 0:1 ning võideti vanusegrupi 10. koht. Vanusegrupi võitsid Ukraina FC UNIST. Chernigiv poisid Pärnu JK/Raeküla poiste ees. Vanusegrupis osales samuti 20 võistkond.

Treener Kent Männiku kommentaar: “Festivalil osalemine tuli poistele igati kasuks ja kasvatas veelgi meie kambavaimu. Eesti pundid võideti kindlalt ja neis mängudes näidati ka korralikku söödumängu. Põhjanaabritele kaotasime kõik mängud napilt kuigi vastastega mängiti kui võrdne võrdsega. Õnn soosib siiski tugevamaid. See on sama nõme lause nagu, et pall on ümmargune :).  Poiste käitumisega jään väga rahule. Vaba aega sai sisustatud aktiivselt ja siinkohal tahaks väga tänada Oskari isa Janekit, kelle abil avanes meil võimalus külastada veel avamata Lottemaad 😉

 

2003 poiste tulemus – 5. koht.

Alagrupis võideti 3 mängu, saadi 1 viik ja 1 kaotus. Esimeses mängus võideti Gnistan Sininen võistkonda 8:0, teises mängus võideti Viljandi Tulevikku 3:0, kolmandas võideti Mussolan Vire Sininen poisse 4:1, neljandas kaotati Nõmme Unitedi poistele 0:8 ning alagrupi viimane mäng jäi Leppävaaran Palloga viiki 2:2. Turniiri viimases mängus võideti KumuJT poisse 3:1 ja tuldi 24 võistkonna arvestuses 5. kohale.

Treener Jüri Talu kommentaar: “Vaadates meie alagruppi ja turniiri formaati, kus vaid esimesed kohad pääsesid nii öelda A finaalidesse arvan, et võtsime maksimumi. Poisid olid väga tublid ja võitluslikud ning olen viimase kui ühega väga rahul.

 

2002 poiste tulemus – 2. koht – penaltite ebaõnn ja kolmandad Pärnu Cupi võitu ei tulnud.

Alagrupis võideti Peli-Karhut 4:1, Ekenäs IF Vit. 9:0 ja Raplamaa 1:0. Play-offides võideti KumuJT 6:1 ja FC Heliost 5:0. Finaalis mängiti Ukrainlastega viiki 1:1. Kusjuures külalised jõudsid viigiväravani alles viimasel minutil. Paraku kaotati penaltiseerja 2:3 ning sellega võideti 2. koht. Vanusegrupis osales 16 võistkonda.

Treener Risto Sarapiku kommentaar: “Näitasime turniiril oma vanuseklassis parimat jalgpalli olime ründavad ja domineerisime palliga kõikides mängudes. See on stiil mida proovime jätkata ja edasi arendada. Jäin poiste panusega igati rahule.

 

Tüdrukud 1999-00 – super 3. koht.

Tüdrukute võistkondi oli 6 ning kõik mängisid kõigiga läbi. Esimeses mängus võideti Tallinna JK Kalevi tüdrukuid 2:0, teises kaotati Soome Kouvolan Sudet Punainen tüdrukutele 1:2, kolmandas mängiti 0:0 viiki FC Floraga, neljandas kaotati Kouvolan Sudet Valkoinenile 4:0 ning viimases mängiti Pärnu JK-ga viiki 0:0. 3.-4. koha mängus võidetu Pärnu JK tüdrukuid 2:1, ning võideti poodiumikoht.

Treener Martin Tšegodajevi kommentaar: “Rahvusvahelisel turniiril saavutada 3. koht on väga märkimisväärse tähtusega tulemus. Hea meel on näha, millise arengu on tüdrukud teinud nii lühikese ajaga. Tabasalu JK on näide sellest, kus antakse võimalus kõigile – nii poistele kui tüdrukutele.

 

Poisid 1999 – 2. koht.

Meie 99 poiste võistkond ei osalenud Pärnu Summer Cupil, küll aga osalesid 3 meie poissi Levadia koosseisus. Esimeses alagrupiturniiri mängus mängit FC Santosega viiki 0:0, teises võideti FC Pohu 2:0, kolmandas võideti Lublino 7:0, neljandas võideti Hallikko 6:0, viiendas võideti Pärnu JK Vaprus 3:0 ning alagrupi viimases mängus võideti Parolan Visa võistkonda 5:0. Esikoha mäng Pärnu JK-ga lõppes 0: viigiga ning mäng kaotati penaltitega 2:4, tasuks teine koht. Kokku osales vanusegrupis 14 võistkonda.

Poiste treeneri Riho Pilli kommentaar: “Arvestades seda, et Levadia osales aasta vanemate turniiril ja kaotati vaid finaalis siis on tegemist igati korraliku tulemusega. Uhkusega võib öelda, et meie kutid olid kõikides mängudes pildis ja mängisid võistkonnas olulist rolli. Samad poisid mängivad ka Levadiaga u-17 eliitliigas ja ka seal on poisid alati põhikoosseisus olnud ja korralikku taset näidanud.

Kuna sellel aastal Tallinna Cupi ei toimu, siis algas enamikel rühmadel mõne nädalane suvepuhkus ja juuli lõpus algavad suvelaagrid. EMV hooaja teise poole mängud hakkavad augusti keskpaigast.

JK Tabasalu korraldab Rademari Jalgpallifestivali 23.-24. augustil Tabasalus. Kahe päeva peale on mahutatud 6 vanusegrupi turniirid, tuleb tõeline festival. Lisaks meie suurele jalgpallipeole toimub 23. augustil ka Tabasalu päev kus tegevust jätkub kogu perele.

Lisainfo www.jalgpallifestival.ee.

 

JK Tabasalu