Üks sats, üks süda
JK TABASALU

JK Tabasalu treener Hendrik käis Tartu Mäe-Kodu asenduskodu lastele trenni andmas.

1-JK Tabasalu Tartu-Mäe 1

JK Tabasalu treener Hendrik Nurklik käis (27.08.) trenni andmas Tartu Mäe-Kodu asenduskodu 8-19 aastastele lastele. Kokku oli grupis 20 last ja kõik olid tahtmist täis oma laagri raames jalgpalliga tegeleda.

Laagri korraldaja Iris Tomson kiitis meie klubi ja sõnas: “Tabasalu Jalgpalliklubi on meie pikaajaline koostööpartner igaaastasel lastelaagri organiseerimisel. Just jätkusuutlikkus sisendab nendele lastele turvatunnet ja süstib enesekindlust. Läbi erinevate võistkonnamängude lapsed arenevad ja õpivad üksteist austama, arvestama ja tunnetama positiivset keskkonda enda ümber. Tähtis on selliste lastelaagrite korraldamisel ühtede ja samade inimeste olemasolu, sest just see näitab hoolivust. Eriti just nende laste jaoks on stabiilsus tähtis.”

Omalt poolt nõustub JK Tabasalu Irise sõnadega ja tänab võimaluse eest osaleda sellises toredas ja ühiskonnale vajalikus projektis.