Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Videod: Tabasalu JK 04 vanusegrupp käis Muhus laagris.

Käes on suvi ja spordilaagrite aeg, nii ka Tabasalu JK-s. 2004. aastal sündinud poiste treeninggrupp käis teist aastat järjest Muhu Campis laagris. Poisid mängisid nädal aega jalgpalli, käisid ujumas, õppisid Rene Buschi juhendamisel tennist ja rääkisime lastega unistamisest ning endasse uskumisest.

Meeldiva üllatusea olid samal ajal laagris Taisi Pettai laululapsed, kes andsid igal õhtul poistele lahedad kontserdid. Tüdrukute omaloomingu päeval tegid nad jalkapoiste laulu, mille poisid järgmisel päeval kohe ka ära õppisid ja esitasid õhtusel kontserdil. Taisi õpetas neile selgeks ka teisegi, muusikalist “Grease” tuntud laulu “Sinu valinud ma!”.

Väga vaheldusrikka ja poistelt ülivõrdes kiidusõnu saanud laagri meenutuseks panime kokku meeleoluka videoklipi klikkige siia.

Tüdrukute loodud ja ühieslt esitatud jalkalaul vaatamiseks klikkige siia.

Ühisesituses laulu “Sinu valinud ma!” vaatamiseks klikkige siia.

 

Lapsevanemana võin öelda, et JK Tabasalus on loodud ja jätkuvalt arendatakse lastele mõnusalt sportlikku ja harivat arengukeskkonda. Jalgpall on vahend noorte inimeste suunamiseks.

Aitäh kõigile klubi suurtele ja väikestele toetajatele, kelle toel saavad aktiivsed treenerid ja lapsevanemad panustada klubisse www.tabasalujk.ee.

 

Ootame aktiivseid lapsevanemaid ja sõpru kaasa elama Tabasalu JK poistele klubi suursündmusele Rademari Jalgpallifestival Tabasalus 23.-24. augustil. Lisainfo www.jalgpallifestival.ee .

 

Indrek Anepaio.
Kahe jalkapoisi isa ja JK Tabasalu aktiivne lapsevanem.

Facebooki kommentaarid