Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Kommentaar. EJL määras karistuse treener Martin Tšegodajevile kokkuleppemängudes

Kahjuks on tänaseks selgunud, et käesoleva aasta kevadest meie klubis töötav treener Martin Tśegodajev, on sattunud ebameeldivasse intsidenti. Nimelt on ta aastal 2012 osalenud mõnes EMV mängus, mis on tunnistatud kokkuleppemängudeks. Põhinedes Martini sõnadele ja EJL poolsele informatsioonile, oli Martin asjast teadlik, kuid kuna ta sellest EJL-i ei teavitanud, on Martin tunnistatud süüdi kokkuleppemängudes osalemises. Samuti nagu EJL, mõistame ka meie klubina hukka sellise teguviisi. Tänaseks on Martin oma viga tunnistanud. Peamine, et ta on mõistnud oma teguviisi tagajärgi ning aidanud EJL olukorra lahti arutamisel.

Peale treenerite ja juhatuse vahelist arutelu soovime siiski olla Martinile sellel raskel hetkel toeks. Hoolimata oma valest käitumisest minevikus on Martin fantastiline laste poolt armastatud treener ning kolleegide poolt kõrgelt hinnatud professionaal ja sõber. Seega aksepteerime ja toetame EJL-i poolt määratud karistust ning peatame alates määratud karistuse jõustumisest tema töölepingu. Martiniga jätkame koostööd peale karistuse ära kandmist.

Martini kommentaar: “Vabandan kogu Eesti jalgpalli, treenerite, lastevanemate ja eelkõige laste ees. Juhtunust olen juba ammu õppinud ja sellest enda järeldused teinud. Mul on väga kahju, et asjad on nii läinud. Tahan tänada kõiki JK Tabasalus veedetud aja eest. Klubile ja mängijatele soovin edu ning suuri korda minekuid.”

Facebooki kommentaarid