Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Fenster Alumiinium Tabasalu Talvekarika võitjad

Fenster Alumiinium Tabasalu Talvekarika turniiri 11. jaanuaril võitsid Nõmme Unitedi 2005 poisid. Unitedi poisid mängisid koduhallis ja näitasid väga ilusat jalgpalli. Finaalis osutasid neile südikat vastupanu Pärnu Kalevi SK poisid ja normaalaeg mängitigi viiki 2:2. Penaltiseerjas seisis kindlamalt väravas Mart Poomi kooli kasvandik ja Unitedi poisid võitsid finaali penatlitega 3:2. .

Kolmanda koha mängus võitsid meie Tabasalu Sinise võistkonna poisid Tallinna Kalevi poisse 1:0. Tabasalu Sinise võistkonna poisid ei kaotanud alagrupis ühtegi mängu, Unitediga mängisime viiki aga väravate vahega võitsid alagrupi Unitedi poisid. Tabasalu Valge poisid saavutasid 8. koha.

 

Turniiri paremusjärjestus oli

  1. Nõmme United
  2. Pärnu Kalev SK
  3. JK Tabasalu Sinine
  4. Tallinna Kalev
  5. Nõmme Kalju 3
  6. Nõmme Kalju 2
  7. FC Flora
  8. JK Tabasalu Valge
  9. Raplamaa JK
  10. FC Levadia

Turniiri parima väravavahi tiitliga pärjasime Ronaldo Sebastiani Tabasalu Siniste võistkonnast. Parim väravalööja oli Aleksandr Pärnu Kalevist, kes lõi turniiril 6 väravat mängust. Parima mängija tiitli andsime Mihklile Nõmme Unitedist. Lisaks andsime Fensteri eriauhinna iga võistkonna parimale mängijale.

Mängude tulemused leiab turniiri lehelt http://tabasalujk.ee/fenster-talvekarikas-2015/

Meie jaoks on oluline, et lapsevanemad oleksid kaasatud laste tegemistesse ja ootame neid platsi äärde lastele kaasa elama. Parima fännklubi auhinna andsime meie Tabasalu lastevanematele, sest nad lihtsalt olid sellel korral olid teistest palju aktiivsemad.

Täname turniiri peatoetajat Fenster Alumiiniumi ja Andrei Jepihhinit, kes panid lisaks medalitele ja karikatele välja eriauhinnad poistele.
Täname Perepidu ja Jüri Anepaiot, kes toetas meid tehnikaga.
Täname Gravexit ja Risto Tammeorgu, kes valmistas meile karikad ja medalid.

Korraldajatena oleme rahul, et korraldasime mõnusa talvise turniiri suurel kunstmuruväljakul. Aitäh ka kõigile neile, kes andsid meile positiivset tagasisidet hea turniiri korraldamise eest.

 

Fenster Alumiinium Tabasalu Talvekarikas 2015