Üks sats, üks süda
JK TABASALU

JK Tabasalu tüdrukud Eesti naistekoondiste treeningkogunemistel

Äsja lõppenud aasta ja uue aasta algus on alanud JK Tabasalule väga positiivsetes toonides. Nimelt on kutsutud seitse meie 2002-2004, kaks 1999 ning üks 1998 grupi tüdrukut Eesti naiste koondiste treeningkogunemistele.

2002 -2004 aastal sündinud tüdrukute grupist osutusid välja valituteks NU15 Eesti naiste koondise treeningkogunemisele järgmised tüdrukud: Maarja Mihkelson, Jaana Tugo, Meeri Tammiku, Marie Madise, Marii Lenk, Liisa Perm, Anna-Aurelia Kangur.

1999 aastal sündinud tüdrukutest said NU17 Eesti naiste koondise treeningkogunemise kutse Carita Küünemäe ja Maria Jõgi.

NU19 koondise, mis on kõigest ühe sammu kaugusel naiste koondisest, treeningkogunemise kutse sai Anne-Grethe Pajuviidik.

Kuna NU15 koondise näol on tegu alla 15-aastaste tüdrukute koondisega siis meie 2002 tüdrukud ja üks 2003 aasta tüdruk peavad antud võimalust kindlasti ära kasutama pigem oma oskuste näitamiseks ja kogemuse saamiseks, kuid kindlasti ei tähenda see, et neil puuduks võimalus jõuda ka lõplikku koondise nimekirja. Samas aga vanematel tüdrukutel, kelledest Anne-Grethe Pajuviidikul on juba eelnev koondise kogemus olemas, on täiesti reaalne võimalus ka koondise lõplikku nimekirja murda.

JK Tabasalu tegevjuht Riho Saksusel jätkus vaid positiivseid sõnu: “Alles eelmise aasta viimastel päevadel vallavanemaga kohtudes oli hea tunne kuulda sõnu, et vallavalitsusele läheb jalgpalliklubi tegemised väga korda ja neile meeldib, et kogu vald on sinistes vormides poisse-tüdrukuid täis ning nüüd veel uudis, et tüdrukute noortekoondiste treeningkogunemisele on kutsutud nii palju meie tüdrukuid! Kogu Tabasalu on uhke ja oleme kindlad, et mõni neist pääseb ka koondise lõplikku nimekirja! Ise püüame iga päev parimat, et elu meie väikeses jalgpalliklubis areneks!

Treeningkogunemised toimuvad ideaalsetes tingimustes EJL sisehallis, NU15 koondis koguneb 10. jaanuaril kell 09:30 ja NU17 koodnis koguneb 17. jaanuaril kell 10:30. NU19 koondise kogunemise aeg pole veel kindlaks määratud.

Facebooki kommentaarid