Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Eesti 2015.a noorte meistrivõistluste liigade ja alagruppide koosseisud.

Eesti 2015.a noorte meistrivõistluste liigade ja alagruppide koosseisud on kinnitatud. Osaleme sellel aastal ENMV sarjas 10 võistkonnaga. Mängude ajad veel tulekul.

 

B1 vanuseklassis mängivad TG 1999 poisid ja võistluste süsteem on järmine:
B1.I mängivad võistkonnad 3 ringi ja 21 mängu.
B1.II mängivad võistkonnad 2 ringi ja 20 mängu.

C2 vanuseklassi I liigas mängivad TG 2002 poisid ja võistluste süsteem järgmine:
C2-vanuseklassis moodustati I liiga 10 võistkonnaga ja II liiga kahe tsooniga, ühes tsoonis 6 võistkonda ja teises tsoonis 7 võistkonda. Kõigepealt mängitakse I liigas 1 ring ja 9 mängu ning II liiga tsoonides mängitakse 1 ring ja vastavalt liigale 5 või 6 mängu. Peale seda moodustatakse vastavalt tulemustele uued grupid, mis on järgnevad:

C2-A (8 võistkonda). Sellesse liigasse kuuluvad I liiga 1.-8. koht. 8 võistkonda mängivad omavahel 2 ringi ja 14 mängu, mis teeb selles liigas osalevatele võistkondadele hooaja peale kokku 23 mängu. Võistkonnad selles liigas võtavad hooaja esimesest poolest kõik punktid kaasa.

C2-B (8 võistkonda). Sellesse liigasse kuuluvad I liiga 9.-10.koht ja II liiga mõlema tsooni 1.-3.koht. 8 võistkonda mängivad omavahel 2 ringi ja 14 mängu, mis teeb selles liigas osalevatele võistkondadele hooaja peale kokku 23 mängu või 20 mängu. Võistkonnad selles liigas ei võta hooaja esimesest poolest punkte kaasa.

C2-C (8 võistkonda). Sellesse liigasse kuuluvad II N/E liiga 4.7.koht ja II S/W liiga 4.-7.koht. Mõlema tsooni võistkonnad mängivad oma tsooni võistkondadega 1 ringi ja vastastsooni võistkondadega 2 ringi, saades juurde täiendavad 11 mängu, mis teeb hooaja peale kokku nendele võistkondadele 17 mängu. Võistkonnad selles liigas võtavad hooaja esimesest poolest kaasa vaid omavaheliste mängude punktid.

D1 vanuseklassi VI alagrupis mänigvad TG 2003 poisid.
D1-vanuseklassis kvalifitseeruvad 2015.a C2-vanuseklassi I liigasse kõikide alagruppide võitjad. Alagruppides teise koha saanud võistkonnad mängivad play-off süsteemi kodus-võõrsil printsiibil. Eesti Jalgpalliliidu komisjoni otsusega pannakse 4 tugevamat teise koha võistkonda lahku ning nendele loositakse vastu 4 nõrgemat võistkonda.

D2 vanuseklassi V alagrupis mängivad TG 2004 poiste Tabasalu Valge ja VI alagrupis Tabasalu Sinine võistkond.

E1 vanuseklassi VII alagrupis mängivad TG 2005 poisid.

E2 vanuseklassi IV alagrupis mängivad TG 2006 poisid.

F vanuseklassi IV alagrupis mängivad TG 2007 poiste nii Tabasalu Valge kui Tabasalu Sinine võistkond.

Tüdrukute C klassi esiliigas mängivad tüdrukute TG 2002-2004 võistkond ja võistluste süsteem on järmine.
Iga võistkond korraldab ühepäevalise turniiri oma alagrupis olevatele võistkondadele.

 

Noorte liigad 2015.a klikkides leiate ka meie võistkondade vastaste info.