Üks sats, üks süda
JK TABASALU

“Jalgpall kooli” jõudis EJL eestvedamisel ja meie abistamisel Harkujärve põhikooli.

JK Tabasalu ja EJL Harkujärve põhikoolis

EJL liit ja meie klubi treenerid Kent Männik ja Hendrik Nurklik käisid Harkujärve põhikoolis jalgpallipisikut külvamas projekti “Jalgpall kooli” raames. Mitmed Tabasalu klubi tublid poisid ootasid meid seal juba ees. Nad on igati heaks eeskujuks oma uutele sõpradele jalgpallimaailmas.

 

 

EJL uudisnupp.

Harjumaa Harkujärve Põhikooli külakosti viinud „Jalgpall kooli!“ tõi lapsed harjutama ja mängust rõõmu tundma.

Kolmes trennis osales kokku 118 last 1.-3. klassini. Harkujärve Põhikooli õpetaja Küllike Ustav ütles, et lapsed jäid väga rahule ja eriti meeldisid neile erinevad mängud. „Igaüks sai ju oma palli,“ lausus ta.

Treeningud viisid läbi Teet Allas ja Rauno Tutk, keda abistasid Tabasalu JK treenerid ja kooliõpetaja. „Hommikul olid lapsed veidi unised, aga saime nad aktiivseks,“ rääkis Tutk, lisades, et tegutseti kenas väikeses saalis ja õhkkond oli hästi positiivne.

„Kuna treenereid oli palju, siis said kõik lapsed ka rohkem tähelepanu. Ja mulle küll tundub, et nad nautisid seda,“ rääkis Küllike Ustav. „Õpetajana sain ka mitmed uued nüansid tundide paremaks läbiviimiseks ja loomulikult kingituseks saadud varustus.“

Küllike Ustav ütles, et koolis spetsiaalseid jalgpallitreeninguid ei ole, küll aga käivad lapsed erinevates klubides mängimas. „Igas klassis on kolm-neli poissi, kes trennis käib,“ märkis õpetaja.

Kuigi Harkujärvel on sport au sees, pole sealt veel eriti suuri sporditippe sirgunud. Hetkel on nimekaim koolis mõned aastad õppinud noor jalgrattur Oskar Nisu.

EJL uudisnupu link.

Foto: Kertu Tutk

Facebooki kommentaarid