Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Lucas Liiva ja Fredi Heinmaa kutsuti taas U17 koondise treeningutele.

1999 grupis Riho Pilli käe all treenivad poisid Lucas Liiva ja Fredi Heinmaa kutsuti taas U17 koondise nelja päevasele treeningule 10.-13. veebruaril. Koondise kogunemise jooksul õpivad poisid nii teooriat kui teevad trenni.

U17 koondise poisid on kaasatud EJL uude programmi “Palli teine pool”. Lisaks jalgpalli ja füüsilisele arengule peavad noored arendama ka oma vaimset poolt. Programmis saavad poisid aimdust, mis tähendab olla tippjalgpallur. Poisse õpetatakse suhtlema agentidega, vigastusteperioodide ja motivatsiooniga hakkama saama jne. Neile antakse õpetusi, mis on vajalikud nii jalgpalluri kui mistahes teise eluala esindajatele.

Klubil on heameel, et poisid sellisest võimalusest osa saavad ja teeme omalt poolt kõik, et ka järgnevatel aastatel sirguvad poisid nendest võimalustest osa saavad.

EJL on plaanis korraldada selle teemaline koolitus ja treeneritele, et nas saaksid jagada tarkust juba klubis sees.

EJL teate link.

Facebooki kommentaarid