Üks sats, üks süda
JK TABASALU

2006 poisid võitsid Rakvere Talvekarikal ll koha.

Rakvere 2006

JK Tabasalu 2006 treeninggrupi poisid osalesid Rakvere Talvekarikal. Eestlastele kohaselt ei saanud poisid esialgu vedama. Üsna pea võtsid poisid ennast kokku ja saavutasid fännklubi juubeldamise saatel tubli teise koha.

Hea töö,poisid! Tänud treenerile ja kummardus fännklubile 🙂

Treener Hendriku kommentaar: “Turniir oli väga põnev ja üllatusi täis, kõik võistkonnad olid väga võrdsed ja mängude tulemused sõltusid võistkondade valmisolekust. Meie poisid andsid endast maksimumi ja võitlesid alati lõpuni. Ei tahaks ühtegi säravat tähte välja tuua, sest kõik platsi peal olijad andsid võrdse panuse tulemusse. Meie võistkonda eristas teistest suur võidutahe. Suutsime vastastel palliga mängu peaaegu et võimatuks teha enda kiire survega ja otsustavate palli äravõtmistega. Ise aga suutsime palli hoida ja leida loogilisi lahendusi. Oli näha et terve võistkond töötas ühtse eesmärgi nimel ja kõik teadsid, mida võiduks teha.”

Kapten Amori kommentaar: “Olen meeskonna tööga väga rahul. Kõik mängisid väga hästi,hoidsid oma positsiooni,tegid head söödumängu ja andsid endast parima.

 

Madlen Orgusaar
2006 aktiivne lapsevanem