Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Korraldasime Tabasalu Spring Cup turniiri. Kohal olid eesti tipud.

10644698_876648439024577_9042882471660324085_o
Meie kolmanda koha võistkond koos Sergei Pareikoga.

 

07-08. märtsil korraldasime Männiku kunstmuruväljakul rahvusvahelise noorte jalgpalliturniiri Tabasalu Spring Cup 2002. aastal sündinud poistele. Turniiril võtsid omavahel mõõtu oma vanuseklassi Eesti tippvõistkonad ning Soome paremikku kuuluv Jokelan Kisa. Jalgpalliturniirist võttis osa kokku kaheksa võistkonda ning kahe päeva jooksul toimus jalgpallihallis kakskümmend kõrgetasemelist jalgpallimatši.

Turniiri finaalis võttis magusa revanši Tallinna JK Legion, kes alistas pingelises lahingus JK Tallinna Kalevi võistkonna seisuga 2:0. Kogu mängu käiku dikteerinud Kalevi võistkond ei suutnud oma võimalusi realiseerida ning esimese poolaja keskel kasutas FC Narva ning Tallinna JK Legioni ´´dream team´´ ära valgesärkide peata oleku kiirrünnaku käigus. Lõppseis vormistati mängu viimasel minutil, kui JK Tallinna Kalevi kaitsja ja väravavahi ebakõlast põrkus pall Legioni ründajale, kes lõi palli 20 meetri pealt tühja võrku.

Pronksimängust väljus võitjana koduvõistkond JK Tabasalu. Mäng oli rabe ning võitluslik ning kumbki võistkond ei kinkinud vastatele väljakul sentimeetritki. Risto Sarapiku juhendatav võistkond oli püsti hädas Jokelan Kisa kaitseliini lahti muukimisega kuni 43. minutini, mil noor ründaja suutis 25 meetri pealt lüüa väravasse tõelise “maasika”, mille vastu oli võimetu isegi terve turniiri head mängu näidanud soomlaste väravavaht.

Viienda koha teenis turniiril FC Maardu, kes alistas kohamängus “kuivalt” 3:0 Kohtla-Järve JK Alko. Seitsmendale kohale platseerus JK Tammeka Tartust, kes viimase viie minutiga suutis lüüa kaks palli Pärnu JK väravasse ning võitis kohtumise seisuga 3:1.

Võistluste peakorraldaja Risto Sarapiku kommentaar turniiri kohta: “On ülimalt hea meel selle üle, et noorte jalgpalli tase muutub aasta-aastalt tugevamaks. Samuti oli hea meel näha, et lapsevanematel kasvab huvi turniiri käigu vastu, sest finaali oli vaatama kogunenud ligikaudu 120 inimest. Sellist pöörast kaasaelamist pole ammu turniiridel näinud.”

Loodame, et Tabasalu Spring Cup oli väga hea vaheldus igapäeva treeningrutiinile ning kõik võistkonnad said viis väga heal tasemel jalgpallimängu!

Turniiri täpsemad tulemused leiab lehelt http://tabasalujk.ee/springcup2015/

Täname omalt poolt turniiri peasponsorit RADEMAR, kes premeeris parimaid mängijaid uhkete auhindadega!

 

 

Kui facebooki galeriiaken ei avane automaatselt, siis piltide nägemiseks kliki siiaPS. Siit lingilt piltide vaatamiseks ei pea olema facebooki sisse loginud

 

Kohtumiseni 2016. aastal!

 

Facebooki kommentaarid