Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Tabasalu JK Charma. Verisest lahingust suur võit!

Tabasalu JK Charma alistas 18. märtsil toimunud hooajaeelses sõprusmängus FC Soccerneti.

Mängus, kus oli näha palju võitlust, võttis kindla võidu Tabasalu JK Charma, lüües Soccernetlaste võrku koguni 11 palli. Soccerneti auvärav sündis kohtuniku poolt määratud penaltist.

Mängu lõppseis oli 11:1 ja ülivõimas võit Tabasalu JK Charmale.

Eraldi märkimist vajab kindlasti Kersten Lõppe poolt avapoolaja keskel löödud värav, otse keskringist palli lahti mängides. Lisaks sellele Rasmus Värki suur löödud väravate hulk ja Charmakate mõlema keskkaitsja Priidu Nurmiku ja Rauno Raidi kokkupõrked vastastega, mis lõppesid veriste peahaavade ja arstide sekkumisega.

 

Kes veel ei tea, siis käesolevast hooajast on JK Tabasaluga liitunud JK Charma. Eelmisel hooajal mängiti JK Charma nime all 3. liigat, mis lõpetati teise kohaga ning mis andis võimaluse tõusta selleks hooajaks 2. liigasse. Tabasalu JK Charma duubelmeeskond mängib 4. liigas. Meeste meeskond on noortele tulevikus üheks võimalikuks väljundiks jalgpalliga edasi tegeleda.