Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Ajalugu on tehtud! Meie poisid U17 koondises ja platsil.

720x380_BLR-EST_03

Nimelt on meie väikesest “külaklubist” sirgunud esimesed noormeestest noortekoondislased!

Lucas Liiva ja Freddie Heinmaa on meie esimesed poisid, kes esindasid Eesti koondist rahvusvahelisel areenil! Mängijad on enda oskuste ja eelkõige suhtumisega u-17 koondise peatreeneri Lars Hoppi usalduse teeninud ja said ka sellega vääriliselt tasustatud!

Eile algas Eesti U-17 koondisel Valgevenes sõprusturniir, ettevalmistuseks sügiseseks EM valikturniiriks! Kahjuks ei suutnud Eesti poisid eduseisu hoida ja kaotasid 1-2 Valgevenele!

Positiivne on aga see, et mõlemad meie pallurid said meie riiki esindada ja ka minutid kirja! Freddie alustas põhikoosseisus ja näitas kohati vägagi nauditavat mängu, ning suuresti tänu tema teravusele suutis ka Eesti esimese poolaja lõpus juhtvärava lüüa! Lucas lülitus mängu alles lõpus ja enda oskuste näitamiseks tal seekord eriti aega ei olnud, aga kindlasti saab ka tema käesoleval turniiril rohkem minuteid ja hulgaliselt kogemusi!

Juba täna kell 15:00 kohtub Eesti väga tugeva Rootsi koondisega ja turniiri lõpetavad eestlased neljapäeval kohtudes Leeduga!

Eesti jalgpalliliidu pressiteade ja mängu protokoll (kliki siia).

Sündmusega seonduv uudis (kliki siia).

Poiste koondisesse jõudmine oli jätk tüdrukutele, kes debüteerisid eelmisel aastal U17 koondises.

Facebooki kommentaarid