Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Andsime staadioni renoveerimise palvekirja vallavalitsusele ja -volikogule üle.

DSC_0422

Korraldasime petitsiooni ehk toetusallkirjade kogumise veebruaris selleks, et Tabasalu Ühisgümnaasiumi staadioni renoveerimisega alustataks juba sellel aastal.

Meil oli võimalus oma palvekiri vallavalitsusele ja volikogule üle anda volikogu 26. märtsi istungil. Lisaks andis Tabasalu Ühisgümnaasiumi Vanematekogu esimees Evar Ojasaar üle toetuseavalduse jalgpaIIiklubi poolt tehtud ettepanekule. Eesti Jalgpalli Liidu esindaja selgitas omalt poolt, et Jalgpalli Liidu poolt on väga positiivne näha olnud Tabasalu Jalgpalliklubi kasvu (2009.a oli 1 noortevõistkond, 2015 juba 10 registreeritud võistkonda) ning on omalt poolt valmis tasuta projekteerima Tabasalu staadionit ning jalgpalli väljakuid.

Teeme Finiši vanale väärikale staadionile ja Stardime uue ajastu staadioni ehitamisega.

Palvekirja käisid üle andmas Jalgpalļiklubi Tabasalu esindajad volinike koosoleku esimees Margus Vetsa, volinike koosoleku liige Moonika Eespakk, juhatuse liikmed Indrek Anepaio ja Riho Saksus, TÜG Vanematekogu esimees Evar Ojasaar ning Eesti Jalgpalli Liidu infrastruktuuri juht Targo Kaldoja.

Täname kõiki seniseid toetajaid ja toetusallkirja andjaid. Läheme vallavalitsusega konstruktiivses koostöös ja lahendusi otsides edasi ja endiselt oleme positiivselt meelestatud meie eesmärkide suhtes.