Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Homeyard Jalgpallifesitvali kokkuvõte.

Korraldasime 25. aprillil Tabasalu kunstmurustaadionil Homeyard Jalgpallifestivali.

„Meie jaoks on äärmiselt oluline, et lapsed tunneksid end turniiride vältel erksana ja rõõmsana ning neile elatakse aktiivselt kaasa terve pika võistluspäeva jooksul. Paraku enamikel turniiridel ongi ainult jalgpall. Päeva vältel lapsed väsivad ja tüdinevad. Lisaks viitsivad vähesed vanemad pika päeva niisama passida. Meie eesmärk oli päev muuta mõnusaks elamuseks nii lastele kui lastevanematest fännidele. Lastele on oluline, et nende tegevusi väärtustatakse.“, lausus võistluste peakorraldaja Kent Männik. „Parim tunnustus meile oli võitjameeskonna treeneri lõpuintervjuu kommentaar, et see on parima korraldusega turniir ja kui järgmisel aastal kutsutakse, siis on nad kindlasti tulemas.“ jätkas Männik.

Väiksemad õed ja vennad said platsi kõrval segamatult liivakastis mängida ja neile korraldati kriitidega asfaldile joonistamise võistlus. Soovijad said hüpata batuutidel ja võrrelda oma jalgpalluri oskuseid mängukonsoolil mängides. Selgitasime välja osavaima palliga ’kõksija’. Päiksepaistelise päeva lõpus esinesid JJ Streeti poisid ja tüdrukud laheda tänavatantsu kavaga. Meeleolukat taustamuusikat mängis päeva vältel klubi oma poiss DJ Geir.

Isad ja emad said platsi kõrval tutvust teha Homeyardi poolt kohale toodud mururobotitega. Meisterkokad näitasid, kuidas keraamilistel grillidel valmivad väga maitsvad pihvid.

2004 sündinud laste jalgpalliturniiril osales kokku 10 võistkonda ja ligi 120 last. Platsi kõrval jälgis laste tegemisi üle 100 ja internetis üle 200 fänni.

Turniiri paremusjärjestus.

  1. Sparta
  2. Nõmme United
  3. FC Infonet
  4. JK Tabasalu Valge
  5. Nõmme JK Kalju
  6. Paldiski Majak
  7. Keila JK
  8. JK Tabasalu Sinine
  9. FC Flora
  10. Raplamaa JK

 

Päeva aitasid ellu viia lastevanematest toetajad.

Täname päeva peatoetajat Homeyardi ja Alari Ilvest,
Extrahausi ja Erkki Raidmad, kes varustasid võistkonnad telkidega,
Toidukunsti ja Kristel Nuumet, kes keetis lastele maitsva ja tervisliku frikadellisupi,
Rademari, kes toetas auhindadega
Ingrid Maidlat, kes tõi kohale batuudid ning
Skycami ja
Warreni Safetyt.

Suur tänu kõikidele vanematele, kes aitasid erinevaid tegevusi läbi viia.

Sellise meeskonna ja kaasaaitavate lastevanematega on rõõm kogukonnaelu ja jalgpalli Tabasalus arendada. Tabasalu – Üks sats. Üks süda.

Teised tulemused: http://tabasalujk.ee/homeyard-2015/

Facebooki kommentaarid