Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Rademari Jalgpallifestival 2015 Tabasalus 20-23 augustil

Rademari Jalgpallifestival Tabasalus

JK Tabasalu korraldab traditsioonilist Rademari Jalgpallifestival Tabasalus 20-23 augustil. Iga aastaga on üritus kasvanud suuremaks ja lõbusaks. Sellel aastal ootame 8 vanusegrupi turniiridele üle 75 võistkonna, kus mängib üle 1000 noore jalgpalluri. Ühepäevastel turniiridel osalevad 2008-2002 sündinud poiste võistkonnad ja 2002/04 sündinud tüdrukute võistkonnad. Turniirile ootame tugeva sportliku tasemega võistkondi selleks, et kõik lapsed areneksid ja kõigil oleks põnev. Võistkondade kandideerimisavaldused saab esitada www.jalgpallifestival.ee.

Ootame lastevanematest fänne lastele kaasa elama. Laste jaoks on see oluline ja päeva lõpuks saavad ka vanemad mõnusa emotsiooni lastega koos veedetud päevast.

Lisaks jalgpallile pakume publikule meelelahutust. Oodata on üllatusesinejaid ja muid lõbustusi nii väikestele õdedele vendadele kui vanematele. Osavusvõistlused jalgpallilastele, kes parasjagu platsil ei ole ning ka publikule. Traditsiooniline Tabasalu päev toimub 22 augustil, kus esinevad eesti tippartistid ja on hulgaliselt muud meelelahutust.

Spordi- ja vabaajakaupade müüja Rademar on väljas suure telgi ja suure valiku kaupadega. Vanematel on rahulikult aega vaadata ja valida sobilikud asjad kooliks.

Lastele pakume eineks suppi. Vanematel ja teistel kaasaelajatel on võimalus endale kehakinnitust kioskist osta.

JK Tabasalu tänab Rademari, kes toetab traditsiooniks saanud üritust. Peagi avaldame ka teiste toetajate nimed.

 

Ürituse lisainfo leiab www.jalgpallifestival.ee ja www.facebook.com/Jalgpallifestival.