Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Tabasalu JK Charma: Piraaja hambad Charma peale ei hakanud.

22.05.15 madistasid Sportland Arenal omavahel Tallinna JK Piraaja ning Tabasalu JK Charma esindusvõistkond.

Vigastustest ja mängukeeldudest räsituna ei tundunud Tabasalu JK Charma väljavaated just eriti head. Ka mängu algus kinnitas, et külalistel ei tasu kerget mängu oodata. Pirajaad panid Charmakatele koheselt kõrge surve peale ja selles taktis ka mängu esimesed kümme minutit möödusid. Seejärel võitis aga Charmakate mängumees, Kent-Erik Schwede, keskväljal palli ning söötis selle Siim Sorokinile. Väravavahiga silmitsi pääsenud ründaja, jalga ei väristanud ning viis külalised 0:1 mängu juhtima. Kiire avavärav andis külalistele küll veidikene särtsu juurde, aga midagi erilist siiski rohkem korraldada ei suudetud. Seevastu, JK Piraaja üritas endiselt tormiliselt rünnata ja tänu sellele saadi mitmeid kordi ka Charmakate väravale ohtlikuks, ent Roland Rink tegutses väravasuul väga kindlalt ega lasknud end üllatada. Esimene kolmveerandtund mööduski suuresti Piraaja dikteerimisel ent lõppes siiski seisul 0:1, Tabasalu JK Charma kasuks.

Poolajal end veidi koguda saanud Charmakad alustasid teist poolaega küll veidi paremini, aga siiski oli koduvõistkond see mis suutis ridamisi ohtlikke võimalusi tekitada. Esimene tõsiselt ohtlik moment ei lasknud ennast kaua oodata. Värava ees toimunud sagina käigus, suutis Piraaja mängumees palli külaliste väravavõrku toksata, aga äärekohtunik jõudis siiski suluseisu fikseerida ja seega püsis mänguseis muutumatuna. Mida aeg edasi seda rohkem hakkas Piraaja oma liine kõrgemale tooma ja see jättis ka Charmakatele rohkem tegutsemisruumi. Aktiivselt paistsid silma nii Risto Tämmo, Kersten Lõppe, Siim Sorokin kui ka nooruke Kert Koljal. Prooviti nõelata kontrarünnakutest, aga esialgu need siiski edu ei toonud. Umbes kakskümmend minutit enne mängu lõppu sai Kersten Lõppe vigastada ja tema asemel astus mängu Kardo Koljal. Mängupilt püsis valdavalt muutumatuna, Piraaja ründas isukalt ja Tabasalu kaitses väga südikalt. Umbes kümmekond minutit enne lõpuvile pääsesid vabalt tegutsema Charma kaksikvennad, Kert ja Kardo Koljal. Noored võitlesid isukalt ja selle tulemusel suutis Kert keskväljal palli võita ning andis seejärel suurepärase söödu oma kaksikvennale Kardole. Värskete jalgadega ründaja suutis Piraaja kaitsjate eest minema lipsata ning väravavahiga silmitsi jõudes, lõi noormees oma esimese ametliku värava, meeste meistrivõistlustel. Seis oli nüüd 0:2 ja mängu lõpuni oli veel vähe aega jäänud. Viimastel minutitel Piraaja enam midagi ohtlikku luua ei suutnud ja hoopis Risto Tämmol Charma poolelt avanes suurepärane võimalus mänguskoori suurendamiseks. Koduvõistkonna õnneks suutis nende väravavaht neid seekord halvimast päästa. 90 mänguminuti möödudes kõlas kohtuniku lõpuvile mis tähistas Tabasalu JK Charmale väga rasket, ent siiski teenitud võitu.

Nagu ütlevad klassikud: “Parem targalt seista kui lollilt jooksta!”

Kõiki Charma mängumehi tuleb tunnustada, sest võideldi väga hingestatult mängu algusest kuni lõpuvileni välja. Igati teenitud võit ja magusad kolm punkti liigatabelisse juurde!!!

Kes võitis? CHARMA! Kes võitis? CHARMA! Kes võitis? CHARMA! Videoklipp facebooki lehel.