Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Tabasalu poisid lustisid edukalt Pärnu Summer Cupil ja taaskord tõime võidu koju.

Pärnu Summer Cup 2015 võitjadOsalesime traditsioonilisel Eesti suurimal rahvusvahelisel noorte jalgpalliturniiril Pärnu Summer Cup 2015. Neli päeva kestnud turniiril osalesime 6 võistkonnaga, ühtekokku 75 lapsega. Turniiril osalesid lisaks Eesti tugevaimatele võistkondadele ka tugevad Soome, Läti, Leedu, Ukraina ja esmakordselt ka Poola võistkonnad.

Oleme oma noore klubi saavutuste üle väga uhked ja emotsioonid on laes. Kuuest võistkonnast kolmel õnnestus oma alagrupp võita ja sealhulgas 2005 ‘Siniste’ võistkond võitis oma vanusegrupi. Möllu, mis toimus finaali ajal, kus mängu olid vaatamas enamik meie punte ja lapsevanemad, saab kokku võtta lausega – ÜKS SATS, ÜKS SÜDA.

2002 poisid võitsid sellel aastal 3. koha, turniiril osales 16 võistkonda. Alagrupp võideti täiseduga. Mängisime samas alagrupis, hilisema võitja, Wisla Plock (POL) poistega ja olime ainukesed, kes Poola poisse turniiril võitsid (3:0).
Treener Risto kommentaar: “Mängisime tublilt, kuid pisut jäi õnnest puudu. Suutsime ainsana võita võitjad. Saime head rahvusvahelised mängud.

2003 poisid võitsid sellel aastal 7. koha, turniiril osales 32 võistkonda. Alagrupp küll võideti, kuid paar valusat penaltitega kaotust nii Nõmme United kui Tartu Heliose poistele ei võimaldanud meil enamat kui 7. koha mängus võita EIF (FIN) poisse (1:0).
Treener Jüri kommentaar: “Kahjuks pidime kehva mängupildi ja penaltite järel veerandfinaalis tunnistama vastase paremust ja jäime medalikohtadelt välja. Eesmärk oli anda kõigile poistele võimalus ennast võistlusmängus proovile panna.

2004 poisid jäid jagama 13.-14. kohta, turniiril osales 24 võistkonda. Kuue võistkonnaga alagrupis jäädi 4.-ks ja see ei võimaldanud enamat 13.-14. kohast kõrgemat kohta. Viimases mängus võideti FC Kuusysi Keltainen (FIN) 2:1.
Treener Kenti kommentaar: “Algul olime väheke kohmetunud, aga turniiri jooksul kasvasime ja saime end käima. Viimaste mängudega oleme rahul.

2005 poisse saime välja panna 2 võistkonda ‘Sinised’ ja ‘Valged’, kokku osales vanusegrupis 32 võistkonda. Klubi lippu hoidsid kõrgel ‘Sinised’, kes võitsid 1. koha ja ‘Valged’ võitlesid välja 23. koha. ‘Sinised’ võitsid täiseduga alagrupi ja finaalis võideti tasavägises kohtumises Nõmme United poisse 1:0. ‘Valged’ võitsid oma alagrupis 3. koha ja see võimaldas võita 23-24 koha mängus LPS l (FIN) poisse 5:0.

Treener Riho kommentaar “Kuna 2005 sündinud poisse on meil klubis omajagu, siis otsustasime Pärnusse sõita kahe pundiga, et enamus poisse saaksid Pärnu suve ja turniiri nautida. Kahjuks Valgele võistkonnale käis turniiri tase veel natukene üle jõu ja võidurõõmu eriti poisid nautida ei saanud. Küll aga on positiivne, et võistkonnas tekkisid selged liidrid ja kogemusi said poisid kuhjaga.

Siniste võistkond näitas pea terve turniiri korralikku suhtumist, taset ja võitluslikust. Kogu austuse juures vastaste vastu, siis arvan, et seekordsel turniiril võidutsesime igati teenitult. Kuigi alati saab paremini (nii treenerite, kui ka mängijate esituses), võib siiski mänguga igati rahule jääda. Mina ja poisid täname kogu südamest neid paljusid inimesi, kes tulid platsi äärde ja tegid sellest finaalist poistele tõelise pidupäeva, mis jääb meelde ilmselt kogu eluks! ”.

2006 poisid võitsid 13. koha, kokku osales 16 võistkonda. Alagrupis jäädi 4.-ks. Viimases kohamängus võitsime Soome HPS Real poisse penaltitega.

Treener Hendriku kommentaar “Mänguliselt olime heal tasemel, aga sellel korral ei suutnud realiseerida väravaid. Mängudes domineerisime, aga väravaid ei tulnud. Positiivse lõppemotsiooni tagas viimases mängus võit penaltitega, kus väravavaht tegi super töö.”

Klubi tänab kõiki poisse, kes võtsid suurturniirist osa. Täname ka kõiki lapsevanemaid, kes leidsid aega ja võimalust Pärnusse tulla ja lastele kaasa elada. Meile võib see märkamata jääda, aga lastele on see oluline. Tabasalu – üks sats, üks süda!

 

Turniiri tulemused leiab http://summercup.org/psc-2015-tulemused/ ja

pildigaleriid leiab https://www.facebook.com/parnu.summer.cup