Üks sats, üks süda
JK TABASALU

1000 noorjalgpallurit Rademari Jalgpallifestivalil Tabasalus

JK Tabasalu korraldas juba kolmandat korda traditsioonilist Rademari Jalgpallifestivali Tabasalus 20.-23. augustil. Sellel aastal võttis 4 päeva jooksul 7 vanusegrupi jalgpalliturniiridest osa juba ligi 1000 last kokku 60 võistkonnast. Sportlikult tugeval turniiril osales festivalil esmakordselt külalisvõistkond Soome ühest tippklubist HJK. Koju õnnestus meil jätta kahe vanusegrupi võit seitsmest – 2002 ja 2005 poiste vanusegrupis.

Rademari Jalgpallifestivalil on pingeliste jalgpallimängude ümber ka palju muud meelelahutuslikku lastele ja pealtvaatajatele. Rademari koolikaubamaja, batuudid, JJ Street tantsutüdrukute showtants, osavusvõistlused, turniiri külastas Eesti Jalgpalliliidu Jalgpall kooli projektijuht Teet Allas, kes võttis noortelt mängumeestelt staadioniintervjuusid jpm.

Parimad said autasustatud karikate, Rademari ja Talleggi auhindadega ning kõik lapsed said mälestuseks diplomi. Tüdrukute oli au saada medalid ja karikad kätte Tabasalu päeva suurel laval. JK Tabasalu jaoks on alati olnud oluline lastevanemate toetus ja huvi laste tegevuse vastu. Selle tunnustuseks autasustasime ka parimaid lastevanematest fännklubisid.

Turniiri korraldajatena on ikka mõnus kuulda küll, kui osalenud lapsed ja treenerid ütlevad, et see on parim korraldatud turniir, kus nad on osalenud. Kindlasti tulevad nad järgmisel aastal tagasi, kui ikka kutsutakse.

Täname Jalgpallifestivali toetamise eest Rademar , Actual Print, Extrahaus, Metus, Tabasalu kool, Harkujärve kool, JJ Streetdance, Tallegg, Warren Safety, Bliss , Harku Vald , Sisekaitseakadeemia, Tabasalu Spordikompleks, Tabasalu Spordiklubi, Drooniteenused ja Avallone.

Sügav kummardus lastevanematele, kes vabatahtlikena olid kõigil neljal päeval festivalil abis.

Aitäh turniiri peakorraldajale treener Kent Männikule.

Tuleval aastal plaanime turniiri teha taaskord suurema ja võimsama ning veel rohkem meelelahutuslikuma.

 

Palju lahedaid pilte ja videoklippe leiab www.facebook.com/Jalgpallifestival ja mängude tulemused leiab www.jalgpallifestival.ee .

RADEMARI JALGPALLIFESTIVAL ÕHUSTRADEMARI JALGPALLIFESTIVAL TABASALUS õhust. Drooniteenused.ee heitis kõrgustest pilgu peale.http://www.jalgpallifestival.ee#jalgpallifestival #rademar #drooniteenused

Posted by Rademari Jalgpallifestival Tabasalus on 30. august 2015. a.

 

Kui video ei avane siin aknas, siis kliki siia lingile.

Facebooki kommentaarid