Üks sats, üks süda
JK TABASALU

JK Tabasalu külastas Rootsi suursaadik ja SKF’i juhid.

IMG_1483

31. augusti õhtul, kui 2002 poiste grupi trenn oli lõppenud, ootas neid väljaku ääres kaetud laud. Kohale olid tulnud Rootsi suursaadik Eestis hr Anders Ljunggren, SKF Eesti OÜ tegevdirektor hr Elev Eks ja tema kolleegid, Harku vallavanem hr Kaup Rätsepp, Rootsi-Eesti Kaubandus-Tööstuskoja inimesed, jalgpalliklubi Tabasalu juhid ning paljud lapsevanemad põhjusel, et meie 2002 grupi poisid eesotsas treenerite Risto Sarapiku ja Matrin Tsegodajeviga olid juulikuus hoidnud Eesti ja meie klubi lippu kõrgel Rootsis, Göteburgis toimunud iga-aastaselt maailma suurimal noorte jalgpallifestivalil Gothia Cup, võites oma vanusegrupis B-finaalides esikoha!

Tutvustasime hr suursaadikule ja SKF Eesti inimestele meie klubi ja valda, pidasime mõned lühikesed pidulikud kõned, poisid said suursaadikult rinda aumärgid, kinkisime oma tähtsatele külalistele klubi sallid, sõime torti, ajasime juttu ja tänasime suursaadikut külaskäigu ja SKFi meie poiste toetamise eest. SKF tasus meie võistkonna reisikulud, olles ühtlasi ka kogu ürituse suursponsor. Lisaks meie võistkonnale toodi SKFi poolt võistlustele võistkondi 50-st riigist üle maailma.

Järgmisel aastal astub võistlustulle õiguse eest pääseda Gothia Cupile läbi SKF Kotkas Cup Eesti eelvõistluse meie 2003 aastal sündinud poiste võistkond.

Eriline tänu ka hr Enn Läänmäele kohaliku võistluse korraldamise eest!

Pildigalerii leiab SIIT.

 

Facebooki kommentaarid