Üks sats, üks süda
JK TABASALU

JK Tabasalu toob Amsterdam Ajaxi Tallinnasse!

JK Tabasalu toob Amsterdam Ajaxi Tallinnasse Eesti treeneritele tarkust jagama. Ajaxi noorteakadeemia konsultandid Eddie van Schaick ja Renaldo Landburg viivad Tallinnas 9.-11. oktoobrini läbi koolituse “Treeni treenerit”, mis koosneb seminarist ja praktiliste harjutuste seeriast. Esimese päeva seminaril räägitakse mängijate arendamisest, kiirusest, koordinatsioonist jms. ning antakse ülevaade Ajaxi noorteakadeemia treeningmetoodika alustest. Järgnevatel päevadel, laupäeval ja pühapäeval, viivad Eddie ja Renaldo läbi näidistreeningu rakendades räägitu praktikasse. Praktilistel harjutustel osalevad Eesti paremikku kuuluvad Tabasalu 2002 ja 2003 sündinud poisid. Treeninguid assisteerivad JK Tabasalu treenerid eesotsas peatreener Risto Sarapikuga.

“Meie jaoks on oluline oma lapsi, klubi ja Eesti jalgpalli järjepidevalt arendada parimal võimalikul moel. Üheks selliseks võimaluseks on tuua Eestisse oma ala maailma tipud” rääkis JK Tabasalu üks vedajatest ja Ajaxi maaletooja Riho Saksus. “Mitmed meie poisid on käinud juba mitu suve omal algatusel Ajaxi suvelaagrites, mis toimuvad Amsterdamis, Ajaxi suurepärases treeningkeskuses de Toekomst ( hollandi keeles “tulevik” ). Oleme Tabasalus kõik Ajaxi jalgpalli ja mängustiili austajad. Meil on hea meel pakkuda kõigile Eesti treeneritele võimalust osa saamaks nende meeste tarkusest.”

Ajax, olles võitnud oma ajaloos 4 korral UEFA Meistrite liiga karika, on Euroopa üks tuntumaid jalgpalliklubisid, eriti kuulus oma noorteakadeemia poolest, millest on aastate jooksul sirgunud selliseid tuntud jalgpallurid nagu Marco van Basten, Edgar Davids, Patrick Kluivert, Wesley Snejder, Rafael van der Vaart, Edwin van der Sar jpt. Ajaxi noorteakadeemia konsultandid Eddie Van Schaick ja Renaldo Landburg on treeninud ja koolitanud noortetreenereid üle maailma.

Eddie on töötanud viimased viis aastat Ajaxi noorteakadeemia konsultandina. Enne seda oli ta sealsamas treener ja töötas hiljem nii Kasahstanis kui Kataris. Ta on skautinud ka noorjalgpallureid USA-s.

Renaldo on spetsialiseerunud kiirusele, koordinatsioonile ja füüsilisele treeningule Ajaxis viimased kümme aastat. Renaldo on lisaks Ajaxi akadeemiale töötanud ka Kanadas ja Venemaal.

Seminar toimub 9. augustil kell 14.00-18.00 Tallink Conference&Spa Hotellis (Sadama 11a, Tallinn) ja praktilised harjutused toimuvad 10.-11. augustil kell 11.00-13.00 EJL sisehall Lillekülas (Asula 4, Tallinn). Seminarist osavõtu eest arvestab EJL treeneritele täiendkoolitust 7h eest. Kõigile seminari läbinud treeneritele väljastatakse Amsterdam Ajaxi poolt vastav tunnistus. Amsterdam Ajaxi seminarile “Treeni treenerit” saab registreerida veebilehel www.tabasalujk.ee/ajaxi-seminar.

Facebooki kommentaarid