Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Amsterdam Ajaxi laager Tabasalus

Me soovime, et Harku valla ja Tabasalu elanikud oleks ühel päeval uhked oma jalgpalliklubi üle ja klubi tegemised läheks korda võimalikult paljudele inimestele. Me soovime arendada klubi kui tervikut, mitte üksikuid lapsi. Me soovime, et meie treenerid oleks haritud ja professionaalsed, et nad suudaks pakkuda meie lastele parimat võimalikku jalgpallialast haridust.

Me soovime, et ühel päeval mängiks Tabasalu jalgpalliklubi Eesti meistritiitli eest ja, et selles ürituses lööks kaasa võimalikult palju kohaliku taustaga jalgpallureid. Selleks vajame me hea kooliga jalgpallureid.

Me soovime laiendada piire ja kaasata oma tegemistesse võimalikult palju teadmisi ja täna oleme me jõudnud välja selleni, et Euroopa suurklubi Amsterdam Ajaxi spetsialistid on huvitatud meie klubi tegemises kaasa lööma ning meid jõu ja nõuga aitama. Amsterdam Ajax ei ole jalgpallureid sisse ostev klubi, vaid kvaliteetseid mängijaid kasvatav klubi.

Me soovime koolitada nii meie kui teiste Eesti klubide treenereid, ja selleks oleme toonud Ajaxi spetsialiste Eestisse, et nad viiks siin läbi seminare. Me kaasasime treenerite seminarile meie lapsed, kes nendel üritustel läbiviidud treeningute kaudu said samuti uute kogemuste ja oskuste võrra rikkamaks.

Me soovime sellel suvel tõsta esile meie lapsed ja laseme meie treeneritel areneda läbi nende tegevuse – Ajaxi suvelaager toob Tabasallu Ajaxi tipptreenerid, kes treenivad meie klubi lapsi kolmel augustikuu päeval täpselt samamoodi nagu nad treenivad igapäevaselt Ajaxi talendikaid noori Amsterdamis.

Me soovime, et laagrist võtaks osa võimalikult palju meie oma koduklubi lapsi, sest niimoodi on selle laagri kasutegur meie jaoks kõige suurem. Loomulikult on laagrisse oodatud ka kõik teised lapsed aga meie esimene eelistus on alati meie oma poiss või tüdruk. Tänaseks on laagrisse juba registreerunud lapsi Võrust ja Levadiast. Oodata on poisse nii Pärnust kui Ida-Eesti klubidest.

Kuni 15. maini on käimas laagri info jagamise ja laagrisse registreerimise kampaania.

Amsterdam Ajaxi suvelaager Tabasalus - jaga facebooki reklaamiJaga laagri infot facebookis ja võid võita Rademari kinkekaarte. Kliki siia ja avaneb Facebooki postitus, mida palume sul jagada.

Kõigil, kes registreerivad end laagrisse enne 15. maid on võimalus võita laagri raha tagasi. Laagri lisainfo ja registreerimine laagri lehel.

 

 

Amsterdam Ajax on mängijaid kasvatav klubi, mitte mängijaid ostev ja tulemust jahtiv klubi. Ajaxi filosoofiaks on tulemused saavutada oma mängijatega. Ajaxi kasvandikud on hinnatud kaup rikastes klubides. Ajaxi tänased juhid, treenerid ja spetsialistid on enamjaolt Ajaxi enda kasvandikud või väga hästi valitud spetsialistid, mille vajadus on tekkinud jalgpalli viimaste aegade arengute käigus. Tabasallu tulevad samuti Ajaxi parimad spetsialistid.


Me soovime jõuda kaugele ja teha suuri tegusid, selleks ongi Amsterdam Ajax nüüd ja tulevikus meie juures enam kui teretulnud!

Facebooki kommentaarid