Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Amsterdam Ajaxi laagri pealik Eddi van Schaick intervjuu.

Laagri peatreener, Ajaxi noorteakadeemia peakonsultant Eddie van Schaick Eddie van Schaick Tabasalu laagrissesaatis oma Eesti sõpradele tervitusi ja loodab siin suvel kohata palju toredaid ja tublisid jalgpallureid.

Kes, kus, millal?

27.-29. august, Tabasalus, lahe väike kohake!. Minu Tabasalu sõbrad, Ajaxi elav legend – Meistrite Liiga võitja ja Euroopa meister aastast 1988 – Arnold Mühren, kiiruse ja koordinatsiooni eritreener Renaldo Landburg ja mina.

Mis on Ajaxi laagris erilist?

Ajaxi laagrites osalevad alati tõelised akadeemia treenerid või endised mängijad, kellel on palju kogemusi noorte jalgpalluritega töötamisel ja kindlasti oskavad nad midagi, mida noored veel pole õppinudki!

Mida Ajaxi suvelaager osalejale pakub?

Me pakume arendavat treeningprogrammi, mis sisaldab endas palju tehnilisi elemente, söötmist, palli omaksvõttu, peamängu, väravate löömist, positsioneerimist, palju väikeseid minimänge, mis kõik arendavad mängijat olema osavam ja tehnilisem. Mängijad pannakse proovile andmaks endast oma parim, et saavutada nende päevadega nii palju kui võimalik!

Kes on laagrisse oodatud? Mida antud laagrilt ootate?

Me soovime laagris näha pühendunuid noorjalgpallureid, kes on valmis pingutama oma viimase piirini nii, et me saame aidata neil areneda ja paremaks muutuda. Me inspireerime lapsi andma endast oma parimat ja näitame neile võimalust, kuidas ennast pidevalt ja loomulikul teel arendada.

Amsterdam Ajax korraldab laagri koostöös JK Tabasaluga ja lisainfot ürituse kohta leiab aadressilt

tabasalujk.ee/ajaxi-suvelaager.

Võta aega 5 minutit ja vaata, miks meile meeldib Amsterdam Ajax.