Üks sats, üks süda
JK TABASALU

ENMV kevadvoorude 2016 kokkuvõtted

ENMV pikk kevadhooaeg on lõppenud. Lühike ülevaade meie gruppide seisudest koos treenerite kommentaaridega.

2002 treeninggrupp mängib U15 esiliigas, kus mängivad Eesti selle vanusegrupi tugevaimad satsid. Mänge peetakse üle Eesti. Poisid on heal kolmandal positsioonil, mis on hea stardipaik sügishooajaks. Enamikel satsidel on peetud 10 mängu. JK Tallinna Kalevi poistel on 25 punkti, Maardu LM 23 ja meil 22 punkti (7 võitu, 1 viik ja 2 kaotust). Neljas on Tartu JK Tammeka 19 punktiga.

Tabeliseis

 

Tüdrukud 2002-03 U15 vanusegrupis lõpetasid kevadhooaja 2. kohal 21 punktiga. Esimene on FC Elva tüdrukute võistkond 23 punktiga ja kolmas Pärnu JK 18 punktiga. Üheksast mängust on võidetud 6 ja 3 mängu on jäänud viiki. Tüdrukud on teinud väga hea arengu. Eriti need, kes on võistkonnaga liitunud hiljem. Võistkond on ühtlaselt stabiilne ja konkurents mängijate vahel on suur. Tabeliseisuga oleme rahul. Eesmärk on püsida esikolmikus.

Tabeliseis

 

2003 poisid mängivad samuti esiliigas U14 vanuseklassis. Kevadhooaja lõppedes hoitakse 5. positsiooni. Punkte kokku 15 (5 võitu ja 4 kaotust). Liigat juhib FC Nõmme United 25 punktiga, teine Tallinna Legion 24 punktiga. Harju JK ja Viimsi MRJK jagavad kolmandat-neljandat kohta 16 punktiga. Üleminek väikeselt platsilt suurele on olnud oodatust valutum ja hetkeseisuga on mängijate areng olnud hea.

Tabeliseis

2004 poisid mängivad U13 II alagrupis, kus kevadhooaeg lõpetati 4. kohaga ja koguti 10 punkti (3 võitu, 1 viik ja 5 kaotust). Alagruppi juhib Tallinna Sparta Jalgpallikool 24 punktiga, 2. Tallinna FC Flora 15 punkti ja 3. Harju JK Punane 12 punktiga.

Tabeliseis

 

Tüdrukud 2004-05 U13 vanusegrupi II alagrupis lõpetasid 1. kohal. Kümnest mängust 10 võitu ja 30 punkti. Teisel ja kolmandal kohal oleval JK Kuusalu Kalevil ja Rakvere JK Tarvase tüdrukutel on kummalgi 21 punkti. Arvestades seda,et enamus tüdrukud on jalgpalliga alustanud alles sügisel, siis antud tulemus ja areng on ainult positiivne. Eesmärk on hoida oma tabeli positsiooni ja olla iga mänguga parem.

Tabeliseis 

 

2005 valged mängivad U12 VII alagrupis, kus hoitakse samuti 4. kohta. Kaheksa mänguga on kogutud 10 punkti (3 võitu, 1 viik ja 4 kaotust). Tabelit juhib Tallinna FC Levadia Must 24 punktiga, 2. Harju JK Must 18 ja 3. Nõmme Kalju III 14 punktiga. Kuigi alagrupis domineerivad paar satsi on alagrup mõnusalt ühtlane. Mängudes on õhus mõnus võitlusvaim ja võidud/kaotused ei ole ette ennustatavad.

Tabeliseis

 

2005 sinised mängivad U12 III alagrupis, kus hoitakse peale kevadvoore 1. kohta. Seitsme mänguga on kogutud 21 punkti (7 võitu). Teisel kohal Viimsi MRJK I 19 silmaga ja kolmas Nõmme Kalju FC II 14 silmaga. Vastaste vastupanu ei ole olnud loodetud tasemel. Keskendume tugevatel turniiridel tugevate vastastega mängimisele.

Tabeliseis

 

2006 poisid mängivad U11 VI alagrupis. Selles ja nooremates vanusegruppides ei märgita järjestusi. Poisid on mänginud 6 mängu, millest 2 võitu, 1 viik ja 3 kaotust. Poisid on teinud oma järgmise arenguhüppe edukalt, aga jäävad veel mõningates elementides tugevaimatele alla. Teeme tööd ja räägime sügisel uuesti.

2007 ja U10 vanusegrupis peetakse ENMV mänge turniiripäevade süsteemis. Nii valgel U10 B.N kui sinisel U10 A.N. võistkonnal on kummalgi peetud 2 vooru turniire. Võite ja kaotuseid on enam-vähem pooleks. Väga lahe, et nii palju vanemaid käib poistele kaasa elamas, mis annab neile palju juurde. Eks selles vanuses mängitaksegi sõprade ja vanemate rõõmuks. Poisid arenevad kiiresti.

Siniste turniiride info  ja Valgete turniiride info.

2008 poisid mängivad U9.N alagrupis, kus peetakse samuti ENMV mänge turniirisüsteemis, samuti on peetud 2 vooru. Poisid on saanud tunda võite ja samavõrd kaotuseid. Poisid mängivad julgelt ja tahavad mängida palliga, mis on selles vanuses laste kohta hea näitaja. Nad mängivad esimest aastat ja kohanemiseks on veel vaja aega.

Turniiride info.

 

M&P poisid mängivad Noorte Rahvaliigas, mis käivitati sellest hooajast. Poistel on peetud 2 vooru kohtumisi ja kirjas on võit ning kaotus. Poisid said tunda võistluskogemust ja näitasid üles väga head võitlusvaimu.

 

Oleme uhked kõigi laste püüdluste ja saavutuste üle. Soovime kõigile mõnusat suve, puhkamist, laagerdamist ja treenimist ning jätkame sügishooaega augustis.

Aitäh kõigile vanematele, kes on aidanud meil kodumänge lahedamaks ja meeldejäävamaks teha. Oleme saanud külalisvõistkondadelt palju positiivset tagasisidet. Poisid ja tüdrukud on palju lõbusamad ja enesekindlamad kui nende mängude vahepeal lastakse muusikat ja nende nimesid mainitakse platsile joostes.

Kodumänge korraldavad gruppide aktiivsed vanemad ise, kohvikud, muusika jms. Täiendavad abikäed on oodatud sügisvooru kodumängude korraldamisel. Mõnes grupis toimib asi paremini, mõnes saab teha paremini. Pakkugem head tunned kõigile lastele ja iseendale. Abipakkujad palun võtke treeneri või grupivanemaga ühendust ja küsige julgelt kuidas saab abiks olla.

Samuti on oodatud kõik vanemad oma lastele nii kodu kui välismängudele kaasa elama. Võtkem mänge kui mõnusat pereüritust. Tüdrukute turniiril oli juhus kus meie arvuka pealtvaatajaskonna pärast muudeti turniiril mänguväljakut, et saaks ikka kaasa elada. Üks sats, üks süda.

 

Link kodulehel mängude kalendritesse.

 

 

 

 

Facebooki kommentaarid