Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Kevadpidu koos Elina Borniga

Tabasalu jalgpalliklubi aktiivsed lapsevanemad korraldasid 7. mail Tabasalu Spordikompleksi juures jalgpalli suure kevadpeo, millest oli oodatud osa saama kogu vallarahvas.

Jalgpalli kevadpeol jagus tegevust kõigile osalejatele. Lapsevanemate eestvedamisel olid avatud kohvikud ja kasutatud spordikaupade turg; lapsed said osa võtta osavusmängudest ning muusikalise elamuse pakkus vägeva kontserdi andud Elina Born & The Band.

Päeva peasündmuseks olid jalgpallimatšid JK Tabasalu koondise ja Harku Vallavalitsuse vahel ning JK Tabasalu 05 ja Tallinna FC Flora 05 poiste vaheline matš Eesti meistrivõistluste punktidele.

 

 Suur mängurõõm ja ühtsustunne

Jalgpall kui spordiala on iga aastaga üha enam populaarsust kogunud ning sellele annab kinnitust ka Tabasalu jalgpalliklubis mängivate sportlaste arvukus. „Jalgpalliklubi on viimaste aastatega kasvanud valla suurimaks spordiklubiks ja jalgpallipisik levib nagu viirus,” ütles JK Tabasalu üks lapsevanemast eestvedaja Riho Saksus.

Kevadpeol sooviti aga lisaks igapäevaselt klubis mängivatele noortele pakkuda mängurõõmu ja -emotsiooni ka Harku Vallavalitsuse inimestele, milleks korraldati jalgpallimatš vallavalitsuse ja JK Tabasalu vahel.

„Jah, olime vallavalitsusele vastu komplekteerinud väärika lapsevanematest ja treeneritest koosneva koondise, aga sellele vaatamata oli mäng vaatemänguline mõlemalt poolt ning igal juhul võitis sport,” oli Riho Saksus rõõmus korda läinud sportliku ettevõtmise üle.

Jalgpalliklubi Tabasalu teine eestvedaja, Indrek Anepaio oli samuti rahul, et korraldatud jalgpallilahing pakkus kõigile rohkelt elevust – kõik platsil viibinud said mõnusa mänguemotsiooni. Ka pealtvaatajad elasid mängule häälekalt kaasa ja tundsid mängust samuti rõõmu. „Meie „karukoopas“ tekkis taaskord mõnus ühtse kogukonna tunne,“ ütles Indrek Anepaio, kelle sõnul see ühtsustunne ongi see, mida klubi tahab valla noortele läbi jalgpalli pakkuda – nii koolides, lasteaedades kui ka läbi selliste ürituste. „Jalgpall on vahend kasvamiseks, aga ka Eesti populaarseim spordiala. Aitäh kohalikule võimule, kes aitab meie visiooni ellu viia.”

Kevadpeol tehti ka uus publikurekord: kui poiste matši jälgis hinnanguliselt 150 pealtvaatajat, siis vallavalitsuse ja JK Tabasalu koondise mängule elas kaasa üle 300 inimese.

Kokku väisas sündmust hinnanguliselt 500 inimest ja pidu läks igati korda. Suur tänu üle kahekümnele särasilmsele lapsevanemale ja vabatahtlikule, kes üritust korraldada aitasid.

Tabasalu – üks sats, üks süda!

Pildid:

Lugu avaldati Harku valla teatajas.

 

Facebooki kommentaarid