Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Lasteaialaste treeningud Tabasalus, Alasniidus ja Teelahkmes

JK Tabasalu on seni lasteaialastele treeninguid läbi viinud ainult Tabasalu Spordikompleksis või kunstmuruväljakul. Tabasalus viime treeninguid läbi aastaringselt treener Hendrik Nurkliku juhtimisel, kes on mudilastega tegelenud juba mitu aastat.

Nii uued kui juba trennides käivad lapsed on suvistesse treeningutesse oodatud. Mis seal kodus ikka passida. Trennid toimuvad 1x nädalas Tabasalu kunstmurul, reeglina laupäeva hommikul kell 10.00. Suvisel ajal võivad treeningute ajad muutuda tulenevalt turniiridest, laagritest ja puhkustest. Iganädalase täpse info leiab treeningute kalendrist (link).

Alasniidu lasteaias tegime proovitreeningud mai kuus. Lapsed, vanemad ja õpetajad jäid väga rahule. Alasniidu lasteaias jätkame treeningutega suve lõpus august/september.

Teelahkme lasteaiaga oleme kokku leppinud, et seal alustame treeningutega suve lõpust.

Klubi eesmärk on avada treeningrühmad kõigis Harku valla lasteaedades. Koostöö alustamisest teiste lasteaedadega anname jooksvalt teada. Tahame pakkuda jalgpallialast haridust igas vanuses lapsele. Alustades lasteaias Tabasalu JK rühmas ei ole vaja kohalikku kooli minnes klubi vahetada ja lapsel on treeningute üleminek emotsionaalselt lihtsam.