Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Võitlesime Saksa, Ukraina, Valgevene jt. poistega Liepaja Spring Cupil

13316945_1101259453230140_3061678226741980666_o

JK Tabasalu 2005 poisid osalesid koos Nõmme Unitedi ja Levadia poistega Liepaja SPirng Cupil Lätis 27-28. mail. Tegemist oli koostöö-eksperimentaalprojektiga.

Kohal olid tippklubide kasvandike võistkonnad Saksamaalt, Venemaalt, Poolast, Inglismaalt jne.

Esimese mängu võitsime FK Tukumsi vastu 4-1, vaatamata natuke uimasele algusele.

Teises mängus mängisime Valgevene FC Bate poistega 0-0 viiki. Võimalusi oli mitu, aga väravat ei tulnud.

Kolmandas alagrupi mängus kohtusime alagrupi selge favoriidiga, tugevate FC Kölni poistega. Kaotasime 0-1. Ise tabasime korra posti.

Iga mänguga on koostöö läinud paremaks. Alagrupi viimastes mängudes oli meie meeskonnal mõõnaperiood. Ukraina FK Zirka poistele jäime alla 0:2. Olime selgelt enamaks võimelised. Viimase mängu FK Taurase vastu võitsime 2:0, aga sellest ei piisanud kuldsesse alagruppi jõudmiseks. Alagrupi liider Köln võttis vastu kaotuse Tukumsi poistelt ja karm punktide matemaatika jättis meid alagrupis Kölni ja Tukumsi järel kolmandaks. Jätkasime hõbedases alagrupis kohtadele 7-12.

Hõbedases alagrupis saime kohe Vilniuse FM-le 0:2, me ei olnud veel oma mõõnast välja tulnud.

Teisel päeval uue hooga mängudele. Saksa St.Pauliga 1:2, väga võitluslik mäng. Mitmed momendid jäid realiseerimata, aga poisid näitasid head mängu. FM Taurasega 2:0, Ukraina FC Sturm 0:0 ja FC Karpaty 0:0

Tulemuseks turniiri 11. koht. Vaatamata tulemustele olid poisid teisel päeval taas oma parimas vormis ja võtlesid igas mängus.

Turniiri võistkondade tase oli väga ühtlane ja tugev. Paremad tulemused jäid detailidesse. Oleme käiguga väga rahul, poisid said taaskord väga hea kogemuse osaliseks.

Turniiri võitsid inglise poisid West Bromvich Albionist Moska CSKA poiste ees. Kolmanda ja neljanda koha mängus mängisid meie alagrupi kaaslased Köln ja Tukums, kus seekord jäid peale Kölni poisid.

‪#‎TabasaluJK‬, ‪#‎NõmmeUnitedi‬ ja ‪#‎FCLevadia‬ poisid sõbrunesid kiiresti ja veetsid ka mängu väliselt mõnusas üksmeeles aega.

Turniir oli väga hästi korraldatud! Mõnus tempokas, hea vile, lühikesed vahemaad liikumiseks, hea turniiri süsteem, ühtlane kõva tase jne.

Aitäh vanematele, kes võtsid pika reisi ette ja olid poistele toeks. Neid oli platsi ääres kuulda! 🙂

 

Aitäh taaskord toetajatele, kes tegid poiste osalemise võimalikuks.

Aitäh ‪#‎Apollo‬ . Mustamäel on väga mõnus kino.

Aitäh ‪#‎FensterAlumiinium‬ . Uued avatäited kiirelt ja kvaliteetselt nii kodumajale ja suurtele ehitistele.

Aitäh ‪#‎ArcoTranspordile‬ . Rekkade veod Euroopasse.

Facebooki kommentaarid