Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Tuult trotsiv perepäev ja hooajalõpu rattaretk Murastesse.

IMG_2701

Korraldasime ühe laheda ‘ekstreemsportlikku’ perepäeva ja rattaretke Tabasalust Muraste piirivalvekooli 8. oktoobril. Tuult trotsides, kuid samas ilma nautides sõitsime Tabasalust läbi ligi 20 lapse ja vanemaga. Tilgu tee läbisime politsei eskordi saatel. Võimas vaade oli möllavale merele. Piirivalvekooli juures liitus perepäevaga veel ligi 20 ema-isa-last.

Politseikooli direktor Priit Heinsoo ja kadetid rääkisid lastele ja vanematele nii internetiohutusest kui ka jalgratastega liikluses ohutust liiklemisest. Kadetid tegid jalgrataste ülevaatuse, jagasid helkureid ning lampe. Trenni hooaeg ju veel kestab ja paljud lapsed käivad ratastega trennis. Turvavarustuse uuendamine oli igati omal kohal.

Perepäev jätkus maitsva hernesupi söömisega ja inimlauajalgpalli turniiriga spordisaalis. Kes ilma trotsides kohale tulid said kindlasti perega veedetud mõnusa päeva. Muidugi lootsime suuremat osavõttu, aga mõistame ilma kartust.

Perepäeva korraldasime koostöös Sisekaitseakadeemia Politsei- ja Piirivalvekolledžiga. Suur Aitäh neile selle eest.

Täname Muraste Hooldus OÜ-st Tarmot ja Jaanat batuutide eest ja

Rainist maitsva supi eest. Õige pea kutsub Rainis meid kõiki Pleissi taasavamisele!

Rohkem pilte näete meie facebooki lehelt.

#tabasalujk #muraste #harkuvald