Üks sats, üks süda
JK TABASALU

JK Tabasalu 05 poisid Maardu Cupil edukad.


2005 poisid osalesid tugeval rahvusvahelisel noorte jalgpalliturniiril Maardu Cup. Poisid võitsid 3. koha! Medalimängus alistati Eesti koondislase Konstantin Vassiljevi eelmine koduklubi Jagellonia Bialstok Poolast 4:0!

Poolfinaalis pidis poisid alla vanduma tugevale ja turniiri võitnud Daugavpilsi poiste võistkonnale 0:2. Veerandfinaalis ja väga emotsionaalses mängus võideti kodumurul mänginud FC Maardu poisse 3:2.

Alagrupist pääses play-offidesse kaks tugevamat võistkonda. Enne viimast mängu oli edasipääs tagatud ja viimases mängus sai treener proovida erinevaid lahendusi ja anda kõigile poistele mänguaega. Mäng küll kaotati 2:3, aga edasipääs oli kindlustatud.

Mängude tulemused http://www.turniir.ee/maarducup2017/teams/4695

 

Aitäh Metro Auto , kes andis meile kasutada ühe Peugeot Travelleri. Bussikese, mis aitas poisse mängude vahepeal transportida prk. Pajode juurde puhkepaika. Kvaliteetne puhkus võimaldas säästa energiat ja mängida välja hea tulemus. Aitäh!

#TabasaluJK  #ÜksSatsÜksSüda  #MetroAuto