Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Lasteaialste esimene trenn Tabasalu väljakul 1. oktoobril.

 

Lasteaialastele esimene trenn Tabasalu väljakul toimub 1. oktoobril kell 11.00.

Trenni on oodatud nii need lapsed, kes käivad juba kuskil lasteaiarühmades või, kes lasteaedades ei saa trennis käia.

Ennekõike on oodatud 5-6 aastased ja agaramad 4 aastased poisid ja tüdrukud. Trenn toimub kuni 1h ja väiksemad väsivad lihtsalt ära.

Trenn hakkab toimuma 1x nädalas ja maksab 20.- kuus. Kui laps käib juba mõnes Tabasalu lasteaia treeningrühmas, siis on kahe trenni maksumus ikka 20.- kuu.

Esialgu hakkab trenn toimuma pühapäeviti. Seoses uue väljaku valmimisega muutuvad sügisesed trennigraafikud oktoobrist ja siis saame ka mudilaste trenni aega muuta sobivamaks. Graafikud ei ole veel paigas. Registreeritutele saadame info e-postile, teised hakkavad leidma infot treeningkalendrist.

Talvisel ajal hakkavad trennid toimuma Tabasalu Spordikompleksi saalis. Täpne aeg selgub siis, kui saame teada meile eraldatavad ajad.

Käesolevast aastast jätkama treeningute läbiviimist Teelahkme ja Pangapealse lasteaias. Alasniidu lasteaias trennidega jätkamine selgub peale 22. septembrit. Uue lasteaiana alustasime Tibutare lasteaias Tabasalus. Tibutares viime trenne läbi kahes grupis, kus kokku osaleb ca 35 last.

Lasteaia trennidesse saab registreerida igal ajal. Lasteaedades on registreerimise lehed veel mõnda aega üleval või registreerite otse läbi meie süsteemi (kliki lingile) täites liitumisavalduse.

Lisainfo lasteaialaste grupi lehelt http://tabasalujk.ee/lasteaialapsed/

Facebooki kommentaarid