Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Meie 2002 poisid näitavad taset!

Möödunud nädalal pidasid 2002 poisid kaks kohtumist –

U17 ELIITLIIGA ESILIIGA

1. mail võõrustati U17 Eliitliiga Esiliigas kodusel staadionil Eesti U15 koondise poisse.
Kohtumise avapoolajal pikalt otsiti võimalusi skoori avamiseks ning õnnestus see alles 38. minutil. Poolaja lõpuks veel üks värav ning tabloo kuvas eduseisuks 2:0.

Teisel poolajal edu rünnakutel jätkus ning tasapisi väravaid kogunes, samas vastaseid suudeti hoida nulli peal. Mängu lõpuks seis 6:0, kuigi võimaluste poolest oleks võinud vahe isegi suurem olla.
Kaks väravat Mattias Villem Ormissoni poolt ning ühe tabamuse said kirja Märten Subka, Kevor Palumets, Sten Jakob Viidas ja Patrick Parts.

Selle võiduga poistel tabelis 12 punkti ning hetkel III koht (4 võitu, 1 kaotus).
Järgmine mäng 8. mail U17 Nõmme Kalju vastu kell 17:00 Hiiu kunstmurul.

U17 ESILIIGA

Laupäeval (05.05)  võeti aga ette teekond Tartusse, kus U17 Esiliigas kohtuti kohaliku Tartu FC Heliosega. Siin poisid vastastele palju võimalusi ei jätnud ning domineeriti mängu algusest lõpuni.

Avapoolaeg lõppes eduseisus 5:0 ning kui teise poolaja esimest väravat pidigi veidi rohkem ootama, siis väravate sadu sai jätku. Lõplik skoor 9:0.
Neli tabamust sai kirja Sten Jakob Viidas ning ühe värava Märten Subka, Rasmus Roosileht, Kristjan Stüff, Hugo Joonas Heinamaa ja Ralf Mattias Vetsa. Esile tasub tõsta ka kapten Kristo Hussari hea mäng paljude väravaolukordade tekitamisel, kuid kahjuks ise väravat lüüa ei õnnestunud, kuigi võimalusi oli.

Selle võiduga tabelis 6 punkti ja hoitakse hetkel I kohta (2 võitu).

Järgmine kohtumine peetakse 19. mail FC Sillamäe Kalveiga kell 11:00 ning see on kodumäng meie Tabasalu staadionil.

 

Üks sats, üks süda!

Facebooki kommentaarid