Üks sats, üks süda
JK TABASALU

2009 siniste grupp meistrivõistlustel oskusi näitamas!

Suviste meistrivõistluste hooaeg on peagi jõudmas poole peale ja seega on igati kohane teha väikeseid vahekokkuvõtteid.

ENMV esimene turniir toimus 20. mail kodusel Tabasalu arenal. Nagu meie toredale koduklubile kohane, võtsime külalisvõistkondasid vastu sõbralikult väravas tervitades, turniirikavasid jagades ja kohvikus head- paremat pakkudes. Poisid olid võistlusteks põhjalikult valmistanud ning tore oli näha, et talvise hooaja iganädalased kodutööd leidsid osavalt rakendamist palliväljakul. Turniiril võeti mõõtu Flora Rohevalgete, FC Tallinn III, Harju JK ja Tallinna Kratid I võistkonnaga. Poisid mängisid tublilt ning tuli tunnistada vaid Krattide paremust ja kaotus mehiselt vastu võtta.

17. juunil toimus ENMV teine turniiripäev, kus korraldajaks oli FC Flora. Võistlused peeti südasuvise kuumusega, mis pani poiste võimed tõsiselt proovile. Sel korral olid vastasteks FC Ajax, FCI Tallinn ja Flora Rohevalged. Poisid said suurema pingutuseta võidu mängust Ajaxiga. Teiseks vastaseks oli FCI Tallinn, kellega mindi mängima ilma vahepealse puhkepausita. 30 kraadises kuumuses ja puhkamata tuli tunnistada vastaste paremust. Esimesel poolajal näitasid poisid väga ilusat ja tasavägist mängu, kuid teisel poolajal tegi kuumus oma töö ja poisid ei suutnud enam anda endast maksimumi. Enne kolmandat mängu Floraga võttis treener poistele väikese pausi, kus meie vaprad pallurid said ennast pisut jahutada.

Viimaseks mänguks Flora Rohevalgetega oldi jõuvarud taastatud ning ülekaalukas võit tuli ilma suurema pingutuseta.

Rõõm on näha, et poisid on tänu treener Andruse targale talvisele treeningplaanile muutunud palju osavamateks pallivalitsejateks. Samuti ei saa märkimata jätta meeskonna tugevat ühtekuuluvustunnet ja teineteise toetamist. Kui mitmete teiste võistkondade puhul on palliplatsil näha rivaalitsemist ja lausa omavahelisi tülisid, siis meie meeskond mängib sõbralikult ja üksmeelsena, ergutades ja tunnustades oma kaaslasi rõõmsate hüüetega.

Üks sats, üks süda! Tabasalu!

Jaksu poistele ja treenerile jätkuvaks hooajaks!

Fännklubi nimel,

Tekst: Piret

Facebooki kommentaarid