Üks sats, üks süda
JK TABASALU

2009 poisid osalesid UEFA Superkarika miniturniiril Tallinnas

UEFA Superkarika eel muutus 14. augustil Tallinnas Vabaduse väljak suureks fännialaks, kus toimusid erinevad võistlused jalgpallisõpradele. Muuhulgas toimusid miniturniirid 2010 ja 2009 aastal sündinud poistele, milleks oli püstitatud Vabaduse väljakule palliplats.

 

2009 .a. sündinud poisid said kutse turniirile, kus osalesid veel FC Flora Rohelised, MRJK, Tallinna Kalev ja FCI Tallinn. Kuna võistlused toimusid tavapärasest väiksemal väljakul, siis mängiti 4 väljakumängijaga meeskondadega. Kohanemine uute oludega polnudki kergete killast ja tugevamaid lööke proovinud mehepojad lennutasid korduvalt palli suure kaarega palliplatsilt Vabaduse väljakul liikujate vahele.

Võistlusmänge alustati tagasihoidlikult ning mängiti FC Floraga viiki 1-1. Järgmiseks mänguks olid meie mängumehed hoo sisse saanud ja Tallinna Kalev alistati 2-0. MRJK mängule minnes oli nii mõnigi meie palluritest ennast UEFA sponsorite Lays’i ja Pepsi jagatud toodetest mõnusalt täis puginud. Tulemuseks viik 3-3, mis tõi kaasa krõbedama ergutuskõne treener Andruse poolt. Nagu tavaliselt, nii ka sel korral, oli treeneri jutust kasu – viimane otsustav mäng FCI Tallinnaga võideti seisuga 3-1. Kokkuvõttes saadigi turniiri võit ning uhke Superkarikas tuli JK Tabasalule!!!

Fännklubi poolt suured tänud vapratele jalgpallipoistele, treener Andrusele ja EJL toreda ürituse korraldamise eest.

2009 fännklubi nimel Piret

Facebooki kommentaarid