Üks sats, üks süda
JK TABASALU

21.-22.augustil möllasid mudilased Tabasalus palliga “Mudilaste Päevalaagris”

Juba mitmendat aastat korraldab Tabasalu Jalgpalliklubi väikestele pallihuvilistele 2 päevast laagrit Tabasalus ning ka sellel aastal said ligi 30 pisikest poissi ja tüdrukut mängida koos lõbusaid mänge ja teha palliharjutusi 3 erineva noortetreeneri käe all.

Esimesel päeval tulid kõik lapsed, kes julgemalt, kes veidi pelglikumalt ning hakkasid treenerite Merily, Andruse ja Freddiega koos palliga tutvust tegema. Töö käis kolmes erinevas grupis, et lapsed saaksid võimalikult erinevaid harjutusi teha just enda vanuste lastega koos. Harjutused ja mängud olid lõbusad ja põnevad ning esimese päeva lõunaks olid ka pelglikumad lapsed hoo sisse saanud ning ajasid rõõmsalt koos teistega palli ja ka teineteist taga:)

Lõunaks toodi lastele imemaitsvad pitsad Pitsastuudiost ning lapsed sõid kõhud täis, et peale lõunat jaksaks veel paar tundi ringi joosta ja palli mängida!

Teine päev algas juba hoogsamalt ning kõik lapsed ootasid põnevusega, millal treenerid pallid laiali jagavad ja mänguks läheb! Päev möödus kiiresti ning oligi kätte jõudnud laagri lõpetamine – nii mõnigi laps hõiskas suurest õnnest, kui teatati, et on diplomite ja medalite jagamise aeg:)

Lapsed olid väsinud aga õnnelikud ning treenerid väga tänulikud ja uhked, et need väikesed mudilased nii vapralt 2 päeva vastu pidasid!! Kõik pisikesed pallurid said endale diplomi ja kaela kuldse medali laagri eduka läbimise eest. Tubli töö lapsed!!

Nii treenerid kui korraldustiim tänavad kõiki lapsi, kes laagris osalesid ning ka lapsevanemaid!

Kohtumiseni järgmisel aastal uues laagris ning sügisel juba trennides!

 

Üks sats, üks süda, Tabasalu!