Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Meie kõige noorem, 2010 grupp tuli Pärnust koju võidukarikaga!

Tabasalu JK 2010 poisid (ja üks tüdruk) olid ülekaalukalt võidukad Pärnu Cup 2018 võistlustel. Ebaharilikult kuumal suvepäeval (keskpäeval kuni 33-kraadi) koguneti Pärnu Rannastaadioni harjutusväljakutele, et maha pidada tõsine võistluspäev Pärnu, Laagri ja Kohila meeskondadega. B-alagrupis läksid Tabasalu poisid kokku klubidega Pärnu JK Vaprus, Pärnu JK Poseidon ja Kohila JK Püsivus. Võistkond võitis ülekaalukalt kõik alagrupi mängud ja läksid alagrupi võitjana edasi poolfinaali.

Poolfinaalis oldi vastamisi Pärnu JK Poseidon esindusmeeskonnaga, kelle üle saavutati võit skooriga 4:1. Finaalmäng mängiti Laagri jalgpalliklubiga, kelle üle saavutati soliidne 5:0 võit. Kõik mängud mängiti kolme vahetusega, mille tulemusel said kõik mängijad piisavalt mänguaega ja paljud ka võimaluse lüüa väravaid.

Kõikide turniiril mängitud mängude peale kokku kogunes skooriks maagilised 40 väravat. Suurimaks väravakütiks kujunes meeskonna kapten Filippo. Suurepärast tööd teinud väravavaht Art lubas vastastel oma selja taha lüüa vaid 3 väravat. Selle märkimisväärse saavutuse eest sai väravavaht teenitud õiguse viia rotatsiooni korras esimesena koju särav võidukarikas.

Hindele „viis“ mängitud turniiriks meeskonna ette valmistanud treener Andrus Mitt on aastaga teinud ära suure töö. Veel sügisel kaootiliselt palli järele jooksnud poistekambast on suveks saanud süsteemselt toimiv meeskond. Kvaliteetsemaks muutuv söödumäng loob aina enam võimalusi vastase värava all, mis omakorda suurenenud enesekindlusega skooriks realiseeritakse.

Tabasalu meeskonnale omaselt oli võistkonda toetamas arvukas hulk lapsevanemaid, kes said nautida kvaliteetset jalgpalli ning jagada sirguvate jalgpallurite võidurõõmu.

Üks sats, üks süda – Tabasalu!!!