Üks sats, üks süda
JK TABASALU

27.-31.augustil treenisid Tabasalus lapsi ehtsad Valencia jalgpallitreenerid

(Fotol: Valencia preemiareisi võitjad Jaagup ja Tristan koos Valencia C.F treeneritega)

****

Augusti viimasel nädalal käisid Tabasalus ehtsad hispaanlased Hispaania La Liga klubist Valencia C.F.
5-päevases rohkelt spordielamust pakkuvas Valencia Suvelaagris osales kokku 60 noort jalgpallihuvilist ning neid õpetasid Valencia C.F. noorteakadeemia treenerid Ignacio Tarin ja Sergio Chulvi ning meie enda Tabasalu Jalgpalliklubi treenerid Andrus, Alan, Valeri, Freddie ja Riho. 

Laagris said osaleda kõik meie ja ka teiste klubide lapsed sünniaastaga 2010-2002.

Laagris osalesid ka 2 vaprat Tabasalu tüdrukut Eevi ja Merilyn, kes tegid kõik harjutused ja võistlused tublisti kaasa ja said väga hästi hakkama!

Valencia Suvelaager oli täis tõsiseid trenne, mitmeid võistlusi ja lõbusaid hetki koos oma sõpradega! Viimasel päeval said lapsed kõiki oma uusi oskusi näidata suurel turniiril, mis toimus kahes vanusegrupis ning oli täis põnevat võitlust ja ilusaid väravaid!

 

 

****

Valencia treenerid valisid laagri lõppedes välja 2 tublit laagrilist, kes sõidavad jaanuaris preemiareisile Valenciasse La Liga mängule! Need tublid noormehed on Jaagup Taal ja Tristan Pajo. Visa töö, pühendumus ja tahe viib lõpuks alati sihile! Palju õnne võitjatele!

****

Kõik laagrilised said diplomi ning soovijatel oli võimalus teha treeneritega pilti ja küsida autogrammi. Kõikide laste vahel loositi ka välja eriauhind, milleks oli Valencia koondise mängijate autogrammidega särk ning loosiõnn naeratas seekord Egertile!
Tänusõnad Pererestoran Sellerile nende maitsvate toitude eest, lapsed sõid ja kiitsid!!