Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Tabasalu 2007-09 tüdrukute esimene liigahooaeg lõppenud!

Tabasalu 2007-09 tüdrukud lõpetasid täna oma elu esimese liigahooaja⚽️🎉

See aasta läksime kohe mängima TU13 vanuseklassi, kus võtsime mõõtu endast aasta-kaks vanematega! Kevadel oli meil väga raske ja vastased meil palju mängida ei lasknud! Iga liigaturniir läks ainult paremaks,läbi kogemuste ja ebaõnnestumiste õppisime meeletult ja proovisime alati enda mängujoonisest kinni pidada!

Tänane pilt oli hoopis midagi muud! Valdasime palli,lõime väravaid, suutsime luua ohtlikke olukordi ja töötasime võistkondlikult. Kõvasti tuleb teha tööd veel rünnakutelõpetamisel,kus jääb puudu enesekindlusest ja samuti ka kaitsetegevuses 1v1 olukordades! 


See aasta tulemus meie jaoks ei olnud esmatähtis, vaid mängupraktika ja olukordades toime tulemine! Teeme tööd edasi ja ootame uusi põnevaid väljakutseid! ⚽️