Üks sats, üks süda
JK TABASALU

JK Tabasalu tegi eelviimasel mängul ajalugu

Hooaja eelviimasel liigamängul tegi JK Tabasalu ajalugu, kui Haapsalus toimunud kohtumiseks Läänemaa JK vastu kuulusid meeskonna koosseisu isa ja poeg – Konstantin ja Alan Nahk!
43-aastane isa Konstantin algkoosseisus ja 16-aastane poeg Alan varumeeste pingil.
***
Tabasalu alustas kohtumist liigatabelis neljandal kohal oleva Läänemaa vastu järgmises koosseisus: Madis Rajando, Freddie Heinmaa, Rauno Raid, Priidu Nurmik, Kert Koljal, Märten Subka, Konstantin Nahk, Rasmus Tomson, Valeri Makarov, Kersten Lõppe ja Edwin Stüf.
Mäng Haapsalu uuel aga mõõtmetelt väga kitsal kunstmuruväljakul oli tempokas, võitluslik ja haarav. Lühike sööt ja kiirus olid märksõnad ning poolaja lõpuminutil õnnestus Tabasalul kohtumist Edwin Stüfi väravast 1:0 juhtima minna.
***
Ja teise poolaja alguses, kui juba “kogenud” noormängija Märten Subka läks vahetusse ja tema asemele tuli väljakule oma esinduse debüüdi teinud Alan Nahk, oligi ajalooline hetk sündinud – isa ja poeg korraga sama võistkonna eest väljakul! Tõeline Tabasalu “Üks sats, üks süda” vaim!
Rasmus Tomson viis penaltist Tabasalu 2:0 juhtima ja kuigi noored läänemaalased suutsid mänguseisu 2:2 viigistada, siis lõpp kuulus ikkagi Tabasalule. Kesten Lõppe imeline soolo, millega ta mängis üksinda üle 3 Läänemaa kaitsjat ja lõpuks ka väravavahi, viis meid 3:2 juhtima ja lõpuminutil lahendas ta veel ka kiire vasturünnaku, mis tähendaski võidunumbreid 4:2!

Facebooki kommentaarid